AMAR GILE POSTAJE OTAC PO TREĆI PUT: Pevač saopštio radosne vesti!

Autor:

Zabava

02.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač čeka trećeg sina!

AMAR GILE POSTAJE OTAC PO TREĆI PUT: Pevač saopštio radosne vesti!

Foto: Instagram.com

Nakon nedavnog proširenja porodice, Amar Gile Jašarspahić, poznati folk pevač i bivši pobednik "Zvezda Granda", iznenadio je javnost sa vestima da se sprema da postane otac po treći put. Ova vest je stigla tokom njegovog boravka u Grand produkciji, gde je pevač otkrio da je njegova partnerka, Minela, ponovo trudna.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Amar Gile

Ovaj događaj je izazvao znatiželju mnogih, koji se pitaju ko je žena koja je osvojila Giletovo srce, ali i zašto pevač još uvek nije odlučio da stupi u brak. Iako su planirali svadbu ove godine, izgleda da će zbog Mineline trudnoće ceremonija biti odložena za narednu godinu.

- Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje - istakao je pevač.

Amar Gile i Minela postali su roditelji sina Zlatana 25. marta prošle godine, a sada, manje od godinu dana kasnije, očekuju dolazak još jednog deteta. Pevač i njegova partnerka uživaju u ljubavi već duže od dve godine, a prema glasinama, njihova veza je počela pre Giletovog braka.

Republika

Foto: ATA Images

Amar Gile

Iako su planirali venčanje ove godine, zbog Mineline trudnoće, čini se da će Amara Gilea i Minelu sudbonosno "da" ipak izgovoriti naredne godine. Ostaje da vidimo kako će se njihova ljubavna priča dalje razvijati, ali jedno je sigurno - njihova porodica će uskoro biti bogatija za još jednog člana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading