DRAGANA MIRKOVIĆ ĆUTALA TRI GODINE: Do nje došle priče o Tonijevoj NOVOJ DEVOJCI, a decembar joj je bio NAJTEŽI!

Autor:

Zabava

26.03.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šok detalji nakon vesti da se poznati par razvodi!

DRAGANA MIRKOVIĆ ĆUTALA TRI GODINE: Do nje došle priče o Tonijevoj NOVOJ DEVOJCI, a decembar joj je bio NAJTEŽI!

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Muzička zvezda Dragana Mirković je danas obavestila javnost da je podnela zahtev za razvod braka sa Tonijem Bijelićem, nakon 24 godine zajedničkog života. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je Toni već uspostavio novu emotivnu vezu i živi sa svojom novom partnerkom u Nemačkoj.

Prethodni period je bio izuzetno težak za Draganu Mirković, s obzirom na ciklus glasina o Tonijevoj novoj partnerki. Ona je godinama uspevala da privatnu situaciju drži daleko od javnosti, ali je sada odlučila da izađe u susret istini. Izvor blizak pevačici je otkrio da je Draganu posebno teško pogodio gubitak majke Tonija Bijelića u decembru, što je dodatno otežalo ionako narušen odnos između njih dvoje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

- Dragani je prethodni period bio jako težak. Do nje su dolazile priče o Tonijevoj novoj partnerki, ali nije želela da sluša ama baš ništa o tome. Pune tri godine je krila od javnosti da su se razišli, a u javnosti ga je minimalno spominjala. U decembru, kad je Toniju umrla majka, posebno joj je bilo teško, što zbog gubitka, što zbog njihovog odnosa, koji se ni posle tragedije nije promenio. Prethodnih godinu dana je bukvalno stiskala zube zbog njega, a kako više nije mogla da izdrži, odlučila je da prizna svima kakvo je stanje stvari - kazao je izvor "Blica" blizak pevačici.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/

Toni Bijelić ispred Arene na Draganinom koncertu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading