OVO SU DECA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Ćerku molila da nosi BRENDIRANU HALJINU, a za sina kažu da je pravi ZAVODNIK!

Autor:

Zabava

26.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je kao bomba odjeknula vest da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić!

OVO SU DECA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Ćerku molila da nosi BRENDIRANU HALJINU, a za sina kažu da je pravi ZAVODNIK!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Posle više od 20 godina braka, popularni pevački par Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoju zajednicu. Ovaj razvod je privukao pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su tokom godina uspešno uspeli da zaštite privatnost svoje dece, Manuele i Marka.

Iako su godinama bili van medijskog fokusa, Manuela i Marko su sada postali predmet interesovanja javnosti. Manuela, koja će uskoro proslaviti 22. rođendan, privukla je pažnju svojom povučenošću i skromnošću. Završila je srednju školu i prema rečima njene majke, opredelila se za ugostiteljstvo. Dragana je istakla da je Manuela "njena beba" i da je poznata po svojim prelepim očima i čistoj duši.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Toni Bijelić sa sinom Markom

Marko, naslednik lepih crta lica svojih roditelja, izrastao je u zavodljivog mladića. Iako retko eksponiran u medijima, Dragana je jednom prilikom podelila sliku svog sina nakon humanitarne automobilske trke. Ovo je otkrilo Markovu želju da pokaže svoju humanost, što je navelo njegovu majku da istakne njegovu zrelost, nesebičnost i vrednost.

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je iskreno Dragana svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mriković i Toni Bijelić

Ovaj razvod je doneo sa sobom i otkrivanje detalja o deci ovog estradnog para, čime su Manuela i Marko postali predmet interesovanja medija i javnosti. S obzirom na skromnost i povučenost koju su pokazali do sada, ostaje da se vidi kako će se ova situacija odraziti na njihov dalji život i izbor karijere.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading