OVAKO JE POČELA LJUBAV DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Pevačica saopštila da se RAZVODI, a nećete verovati kako ju je VERIO!

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija!

OVAKO JE POČELA LJUBAV DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Pevačica saopštila da se RAZVODI, a nećete verovati kako ju je VERIO!

Foto: Instagram.com/draganamirkovic

Dragana Mirković

Vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića iznenadila je mnoge, budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. Nakon skoro tri decenije braka, pevačica je izdala zvanično saopštenje za medije u kom je otkrila razloge svoje odluke.

Početak njihove ljubavne priče bio je poput scene iz romantičnog filma. Upoznali su se na Draganinom nastupu, gde je tada zaiskrila ljubav na prvi pogled. Nakon godinu i po dana veze na daljinu, Dragana se preselila kod Tonija u Beč, gde su započeli zajednički život.

Toni je u jednom intervjuu otkrio neobičan detalj iz njihovog ljubavnog života - kako je zaprosio Dragana. Umesto pažljivo smišljenog scenarija, Toni je spontano odlučio da joj se obrati dok su čekali na semaforu i predloži joj brak. Ta spontanost je bila simbolična za njihovu vezu, koja je izdržala mnoge izazove tokom godina.

Republika

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Nakon venčanja 1999. godine, par je dobio sina Marka 2000. godine, a zatim i ćerku Manuelu 2001. godine. Život su živeli između Beča i Beograda zbog poslovnih obaveza, budući da je Toni već decenijama vlasnik građevinske firme i poseduje luksuzni dvorac Ebenfurt u Austriji, koji je uložio napore da vrati u stari sjaj. Dvorac se prostire na površini od 12 hiljada kvadrata i datira još iz 12. veka.

Pored građevinske firme, Toni Bijelić je vlasnik i televizijske kuće "DM SAT", koja emituje program preko satelita. Njegovi poslovni uspesi doneli su veliko bogatstvo porodici, ali su istovremeno zahtevali i posvećenost i odricanja.

Republika

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Uprkos razvodu, njihova ljubavna priča i poslovni uspesi ostaju deo njihove prošlosti, ostavljajući iza sebe mnoge nezaboravne trenutke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading