OVO JE ODALO DRAGANU I TONIJA DA SE RAZVODE? Detalj sa KONCERTA koji je svima promakao!

Autor:

Zabava

26.03.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se razvodi, a jedan detalj je svima promakao!

OVO JE ODALO DRAGANU I TONIJA DA SE RAZVODE? Detalj sa KONCERTA koji je svima promakao!

Foto: Dragan Kadic

Pre više od dve decenije, tačnije 24 godine, folk zvezda Dragana Mirković odlučila je da se odseli u Beč, gde je upoznala Tonija Bijelića, za kog se kasnije udala, a medijima je večeras poput bombe odjeknula vest da je sada došlo do kraha braka i da će se razvesti.

Naime, folk zvezda nedavno je održala dva spektakularna humanitarna koncerta u Štark Areni, te su se tada, među prvim zvanicama pojavili njen suprug Toni Bijelić i njihov sin Marko. Njih dvojica su u crnim odevnim kombinacijama zasijali pred okupljenim fotoreporterima, te su iz prvih redova bodrili Mirkovićevu u spektaklu koji je spremila za sve.

Foto: Instagram.com/TikTok.com

Dragana Mirković ispred dvorca

 

Tada, Toni i Marko su pozirali ispred okupljenih fotoreportera, ali su obojica, pa i sam Toni, odbili da daju izjavu za medije, što je mnogima bilo čudno, budući da je Bijelić folk zvezdi godinama bio najveća podrška, te se sada spekuliše o tome da je zapravo možda ovim potezom još pre mesec dana nagovestio da njegov i Draganin odnos nije kao ranije.

Podsetimo, Dragana se ovim povodom oglasila za medije, te je istakla da je ona podnela zahtev za razvod braka od Tonija.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković

 

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković - stajalo je u saopštenju za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

28.03.2024 08:49

Gago, budi jaka, imaš divnu djecu i najveću podršku Bolje i čisto srce u samoći, nego nositi teret tuđeg grijeha!!!!