OVO JE PORODIČNI DOM DRAGANE MIRKOVIĆ: Ni sama ne zna koliko SOBA ima, vredi 50 MILIONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medjijima je odjeknula vest da se Dragana i Toni razvode, a u ovom dvorcu su godinama živeli zajedno!

OVO JE PORODIČNI DOM DRAGANE MIRKOVIĆ: Ni sama ne zna koliko SOBA ima, vredi 50 MILIONA! (FOTO)

Foto: ST/V. Luki'

Pevačica Dragana Mirković obavestila je javnost da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića.  Pevačica je obavestil javnost o svojoj odluci, koji prenosimo u celosti:

Ianče, Dragana Mirković živi u velelepnom dvorcu u mestu Ebenfurt nadomak Beča. Dvorac ima poseban kulturno-istorijski značaj i navodno je koštao 50.000.000 evra. Ovaj impozantni dvorac privlači pažnju mnogih posetilaca, a fanovi često dolaze automobilima ispred zdanja kako bi ga lično videli, fotografisali se i osetili delić istorije ovog zdanja, u kome je krajem 17. veka često boravila i Marija Terezija.

Novim fotografijama koje su nedavno procurele, može se primetiti da je spoljašnjost dvorca skoro u potpunosti obnovljena. Ispred ulaza se nalazi ogromna kapija u crnoj boji, koja se savršeno uklopila u ceo ambijent. Mnogi posetioci su primetili da dvorac više podseća na katedralu nego na mesto za stanovanje.

Republika

Foto: Instagram.com/TikTok.com

Dragana Mirković pozira ispred svog dvorca

Enterijer dvorca je pažljivo uređen, a Dragana i njen suprug Toni su zajedno birali nameštaj. Unikatne predmete su većinom kupovali u Italiji, birajući ono što im se dopadalo u određenom trenutku. Kupatilo je kompletno ukrašeno "Svarovski" kristalima sa antičkim motivima, dok "Versaće" komoda daje posebnu notu celom prostoru.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju porodične proslave. Takođe, radi se na muzeju u sklopu imanja, koji će uskoro biti otvoren za posetioce. Ova dodatna atrakcija pružiće posetiocima priliku da uživaju u bogatoj istoriji i kulturi ovog impozantnog zdanja.

Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko soba ima u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora. Ova impresivna brojka dodatno naglašava veličinu i raskoš ovog luksuznog imanja.

Dragana Mirković uspešno održava balans između privatnosti i javnog interesa za njen život u ovom spektakularnom dvorcu, ostavljajući svoje fanove zaintrigirane i fascinirane njenim životom u raskošnom okruženju nadomak Beča.

- Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici - rekla je Dragana jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading