SAOPŠTILA DA SE RAZVODI, A OVAKO SU IZGLEDALI NA VENČANJU: Pogledajte fotku sa svadbe Dragane Mirković i Tonija! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest o razvodu popularnog para!

SAOPŠTILA DA SE RAZVODI, A OVAKO SU IZGLEDALI NA VENČANJU: Pogledajte fotku sa svadbe Dragane Mirković i Tonija! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Pevačica Dragana Mirković danas je iznenadila javnost saopštenjem o razvodu od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim je bila u braku skoro tri decenije. Njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav 2001. godine, ali njihovo venčanje nije bilo u skladu sa glamurom i izobiljem koje ih prati u javnosti.

Dragana je otkrila da je njihovo venčanje bilo skromno i intimno, iz razloga što je u to vreme naša zemlja prolazila kroz teške trenutke, usled čega je njena porodica bila sprečena da prisustvuje njihovom venčanju u Austriji.

- Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu - objasnila je pevačica jednom prilikom za medije.

 

 

Iako njihovo venčanje nije bilo veliko, Dragana ističe da je za nju sve proteklo bajkovito.

- Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - rekla je pevačica.

Ova priča o njihovom skromnom venčanju usred teških vremena baca novo svetlo na njihovu ljubavnu priču, ističući snagu njihove veze uprkos izazovima sa kojima su se suočili.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana Mirković i Toni Bijelić 

Nakon skoro tri decenije braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić su odlučili da krenu razdvojenim putevima. Ova vest je izazvala brojne reakcije javnosti, ali i podsetila na njihovu ljubavnu priču koja je započela skromno, ali sa velikim srcem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading