TONI BIJELIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Sa njom živi nakon KRAHA BRAKA sa Draganom Mirković?

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost šokirala vest o razvodu, isplivali novi detalji!

TONI BIJELIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Sa njom živi nakon KRAHA BRAKA sa Draganom Mirković?

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković

Danas je javnost šokirana vestima o razvodu jednog od najpoznatijih parova na Balkanu - Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Nakon 24 godine zajedničkog života, pevačica je podnela zahtev za razvod braka, čime je uzburkala javnost.

Kako Blic saznaje, Toni Bijelić je već pronašao novu devojku s kojom živi u Nemačkoj, što je dodatno zapalilo tračeve o njihovom razvodu. Ova neočekivana promena u životu Tonija Bijelića samo je dodatno podgrejala interesovanje javnosti.

Iako se spekulisalo o njihovom bogatstvu, posebno u vezi sa raskošnim domom u Beču, gde Dragana sada živi sa decom, ovo je prvi put da javnost dobija potvrdu o razvodu i raspodeli imovine. Njihov dvorac u Beču već godinama intrigira javnost, a sada se postavlja pitanje šta će biti sa ovom luksuznom nekretninom.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities", Dragana Mirković se nalazi među najbogatijim javnim ličnostima sa ovih prostora, sa bogatstvom koje iznosi čak 100 miliona dolara. Zanimljivo je i to što se spekuliše da je Toni odlučio da joj prepusti dvorac nakon razvoda, što samo dodatno budi interesovanje za detalje njihovog razvoda.
Pored velelepnog dvorca u Beču, poznato je da par poseduje brojne nekretnine kako u Austriji, tako i na Balkanu. Ova informacija dodatno budi radoznalost o detaljima njihovog razvoda i raspodele imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Becki konjusar

27.03.2024 08:20

Kome ostajem dvorac?