ĐORĐE DAVID ZAKUKAO NA SAV GLAS ZBOG SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Saopštili mu tužnu vest, on se rasuo u komade!

Autor:

Zabava

26.03.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David ne može da dođe sebi zbog smrti Slađane Milošević.

ĐORĐE DAVID ZAKUKAO NA SAV GLAS ZBOG SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Saopštili mu tužnu vest, on se rasuo u komade!

Foto: ST/B. Jovanović, ATA Images

Danas je muzička scena izgubila jednu od svojih najupečatljivijih ličnosti - Slađanu Milošević, koja je preminula u 69. godini. Njena prijateljica Biljana Petrović je potvrdila ovu tužnu vest, ostavljajući javnost u šoku.

Slađana Milošević je rođena u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i već tokom sedamdesetih godina prošlog veka, postala je prepoznatljivo ime na jugoslovenskoj muzičkoj sceni. Njen prvi solo nastup na festivalu "Studentsko ljeto" u Maglaju 1974. godine, gde je osvojila "Gran Pri", nagovestio je njenu veliku karijeru.

Među prvima od kolega se oglasio roker Đorđe David, koji nije krio tugu povodom tužne vesti. 

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

- Gospode bože, umrla je Slađa. Ne mogu da verujem... Sada ste mi sje*ali ceo mesec i godinu. U šoku sam - rekao je Đorđe David za "Blic".

Slađana Milošević nije bila samo poznata po svojoj muzici, već i po svojoj ekscentričnoj pojavi i avangardnom pristupu koji ju je izdvajao od ostalih izvođača. Pesma "Seksi dama" koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim radijskim i televizijskim programima, samo je jedan od primera njenog buntovničkog duha i hrabrosti da ruši tabue.

Nakon uspešne karijere u Jugoslaviji, Slađana je 1989. godine otišla u Sjedinjene Američke Države gde je neko vreme svirala sa grupom "Baby Sister". Nakon toga se oprobala u brokerskom poslu na berzi, ali se 1995. godine vratila u Beograd, gde je ostala do kraja života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading