KOLEGE DANIMA POKUŠAVALE DA STUPE U KONTAKT SA SLAĐANOM MILOŠEVIĆ: Nikome nije odgovarala na pozive, ovaj detalj ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

26.03.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege i prijatelji Slađane Milošević su danima pokušavali da stupe u kontakt sa njom, ali odgovor nisu dobijali.

KOLEGE DANIMA POKUŠAVALE DA STUPE U KONTAKT SA SLAĐANOM MILOŠEVIĆ: Nikome nije odgovarala na pozive, ovaj detalj ledi krv u žilama!

Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Slađana Milošević preminula je u Zemunskoj bolnici nakon duge borbe sa teškom bolešću. Prošle godine hitno je hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja, a o tome se mnogo pričalo. Slađana je bila poznata po tome da retko daje intervjue i retko se pojavljuje u javnosti, ali nedavno je, nakon duže pauze, pričala o privatnom životu, ali prvenstveno o svom zdravstvenom stanju.

Jutros je vest o smrti Slađane Milošević potresla mnoge, a reakcije poznatih ličnosti ne izostaju. Mira Topić, supruga Dade Topića, otkrila je detalje njihovog prijateljstva.

Mira Topić je otkrila da je Dado nedavno pokušao da stupi u kontakt sa Slađanom, ali bezuspešno.

Republika

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 

– Slađana je bila deo našeg života. Upoznali smo se jako mladi. Bila sam jako ljubomorna na nju, dok nismo postale dobre drugarice. Jako mi je žao. Čuli smo se redovno – rekla je drhtavim glasom Mira Topić. Ona je objasnila kako je Dado Topić nedavno pokušao da stupi u kontakt sa Slađanom, ali bezuspešno.

– Dado je bio nedavno na jednoj proslavi u Beogradu kada je ona bila loše. Pokušao je da dobije na telefon, zvao je na vajber, pisao sms poruke, nije mogao da je dobije. U šoku smo, ne možemo da verujemo – kroz suze je rekla Mira Topić, žena Dada Topića, za domaće medije.

Slađana Milošević će ostati upamćena kao talentovana umetnica koja je ostavila dubok trag u muzici, ali i kao osoba koja je imala snažnu podršku i prijatelje u svojoj okolini. Njena smrt ostavlja prazninu u muzičkoj industriji, ali i u srcima onih koji su je poznavali i voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading