VELIKA TAJNA IZ KARIJERE POPULARNOG PEVAČA POVEZANA SA POKOJNOM SLAĐANOM MILOŠEVIĆ: O ovome se godinama ćutalo, niko ništa nije mogao da nasluti!

Autor:

Zabava

26.03.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena pesma Olivera Mandića je bila namenjena Slađani Milošević!

VELIKA TAJNA IZ KARIJERE POPULARNOG PEVAČA POVEZANA SA POKOJNOM SLAĐANOM MILOŠEVIĆ: O ovome se godinama ćutalo, niko ništa nije mogao da nasluti!

Foto: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Pevačica Slađana Milošević preminula je u Zemunskoj bolnici nakon duge borbe sa teškom bolešću. Prošle godine hitno je hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja, a o tome se mnogo pričalo. Slađana je bila poznata po tome da retko daje intervjue i retko se pojavljuje u javnosti, ali nedavno je, nakon duže pauze, pričala o privatnom životu, ali prvenstveno o svom zdravstvenom stanju.

Slađana Milošević smatra se jednom od ikona jugoslovenskog crnog talasa, a kao vrlo mala počela je da ide na časove klavira. Zbog ekscentričnog izgleda odmah je bila zapažena i sve oči su bile uprte u nju, što joj je i krčilo put u karijeri, te je napravila haos i bum koji do danas mnogi pamte, kako stavom, tako i stilom. 

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Godine 1977. izdaje numeri "Au, au" i upravo te godine nastupa kod Hajdučke česme pre "Bijelog dugmeta".

Oliver Mandić je velika zvezda, a njegov najveći hit "Ljuljaj me nežno" namenjen je upravo rokerki Slađani Milošević, što je ona tada odbila zbog uspona u karijeri.

- Marina Tucaković je napisala tekst, a Oliver Mandić aranžman i ta pesma mi se i tada i danas mnogo dopada. Ali, da sam nakon “Se*si dame” snimila tu pesmu, moja karijera kakvu danas imam i koju sam želela, nikada se ne bi dogodila. Moram da nagovorim Olivera da snimimo duet, da je otpevamo zajedno – rekla je Slađana gostujući svojevremeno gostujući u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading