SLAĐANA MILOŠEVIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, PRED SMRT TRPELA MALTRETIRANJE: Ovako je provodila poslednje dane lečenja - njena priča tera suze na oči!

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević vodila je tešku bitku protiv bolesti, a ovako je provodila poslednje dane lečenja.

SLAĐANA MILOŠEVIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, PRED SMRT TRPELA MALTRETIRANJE: Ovako je provodila poslednje dane lečenja - njena priča tera suze na oči!

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

Slađana Milošević, muzička ikona novog talasa osamdesetih godina, preminula je u 69. godini nakon duge i turbulentne borbe sa zdravstvenim problemima. Njena muzička karijera ostavila je neizbrisiv trag na rok sceni, a njen ekscentrični stil je učinio da bude jedinstvena i prepoznatljiva, iako je neretko bila osporavana.

Slađana je javno govorila o svojim zdravstvenim problemima, ističući da je rođena sa imunološkim defektom koji ju je često udaljavao sa scene. Kao pokretni bolesnik, često je bila hospitalizovana i suočavala se sa izazovima lečenja. U jednom od svojih javnih istupa, opisala je teškoće sa kojima se susrela tokom boravka u bolnici, ističući da je doživela poniženje i verbalno zlostavljanje od strane medicinskog osoblja. Ovakav otvoren pristup izazvao je pažnju javnosti i pokrenuo diskusiju o pravima pacijenata u zdravstvenom sistemu.

- Odveli su me na intenzivnu negu, kojoj ne pripadam, zato što sam ja pokretni bolesnik, a dobro znamo ko leži tamo. Iako sam očekivala da ću se vratiti na odeljenje na kome sam bila. Bilo mi je jako teško da trpim verbalne uvrede. Jedna mlada medicinska sestra mi je izgovorila rečenicu: ‘Ajde sad da nam pevaš’, dok druga odgovara: ‘Ne daj Bože, da nam ona peva. To je osoba koju ne želim u svojoj blizini’. Ja sam bila iznenađena, jer ja poštovanje imam prema svima i ne dozvoljavam da me neko tako oslovljava. Ja sam neko ime u ovoj državi i dobila sam priznanja za sve što sam uradila - govorila je tada Slađana za medije.

Slađana nije bila samo muzička ikona već i osoba koja je uticala na živote svojih obožavalaca. Neki od njih su čak pokušali samoubistvo, što je duboko potreslo pevačicu i navelo je da privremeno napusti muzičku scenu. Njen uticaj bio je toliki da je čak odlučila da se upiše na veterinarski fakultet i posveti se drugoj životnoj strasti.

Slađana Milošević je ostavila neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, ali i kao borac za prava pacijenata. Njen životni put bio je ispunjen izazovima, ali je njen doprinos muzici i društvu ostaje neizbrisiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading