ŠTA SE DOGODILO NEPOSREDNO PRE SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Pevačica samoinicijativno napustila bolnicu, a onda su se stvari pogoršale!

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata umetnica preminula u Zemunskoj bolnici, a ovo se događalo pre njene smrti.

ŠTA SE DOGODILO NEPOSREDNO PRE SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Pevačica samoinicijativno napustila bolnicu, a onda su se stvari pogoršale!

Foto: ST/Vladimir Lukić,Yotuube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Pevačica Slađana Milošević preminula je u 69. godini života u Zemunskoj bolnici. Ova vest je šokirala njene brojne obožavaoce širom regiona, koji su je pamtili po njenom nezaboravnom glasu i muzičkom nasleđu.

Slađana Milošević bila je jedna od najistaknutijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, a njena muzička karijera obuhvatala je različite žanrove, od popa do roka. Rođena je u Kotoru, a nakon preseljenja u Beograd, brzo je stekla popularnost svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima. Njeni hitovi poput "Kad bih znala kako će završiti" i "Miki, Miki" i dan danas se rado slušaju, ostavljajući neizbrisiv trag na muzičkoj sceni.

Pored muzičke karijere, javnost je bila zainteresovana i za njen privatni život. Slađana je retko govorila o svojim ličnim problemima, ali je bila poznata po tome da je bila posvećena majka i brižna supruga. Njena smrt je ostavila prazninu ne samo u muzičkoj industriji, već i u srcima njene porodice i prijatelja.

Kako je i sama za medije nedavno govorila, zbog lošeg zdravstvenog stanja završila je u bolnici, a kasnije samoinicijativno istu napustila, međutim, ubrzo je vraćena:

- Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo, ali me ovde drže već šest dana i ne puštaju da odem ni do toaleta - započinje Slađana za beogradske medije, koja je već dugo prikovana za krevet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Darko

26.03.2024 18:10

Kome je ona bila posvećena majka kad nije imala dece?

Odgovori 28 2