SLAĐANA MILOŠEVIĆ BIVŠEG DEČKA PRIJAVILA POLICIJI: Zbog nasilja bila hospitalizovana, pa završila na SUDU!

Autor:

Zabava

26.03.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević trpela nasilje od strane bivšeg dečka.

SLAĐANA MILOŠEVIĆ BIVŠEG DEČKA PRIJAVILA POLICIJI: Zbog nasilja bila hospitalizovana, pa završila na SUDU!

Foto: youtube.com/printscreen

Slađa Milošević, popularna pevačica narodne muzike, preminula je u 69. godini u Zemunskoj bolnici nakon dugogodišnje borbe sa zdravstvenim problemima. Poslednjih godina često je bila hospitalizovana, a 2020. godine završila je u bolnici zbog nasilja koje je nad njom izvršio dečko. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a detalji o sudskom procesu i Slađinim reakcijama su ostavili snažan utisak.

Slađa je slučaj nasilja prijavila policiji, nakon čega je pregledana u Urgentnom centru i podnet je optužni predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Ovo je dovelo do suđenja, na koje Slađa nije bila spremna. Izjavila je da nikada nije spremna za suđenje, ističući da ne voli sud i da ne veruje da bi ljubavne teme trebalo rešavati na sudu. Takođe, naglasila je da njen bivši partner Igor nije ni bivši ni sadašnji partner, odbacujući svaku povezanost sa njim.

Republika

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 

Krajem septembra 2020, kada je odloženo suđenje, Slađa je izjavila da nije spremna da oprosti svom bivšem partneru, ističući da je život morao da ide dalje uprkos teškoćama koje je doživela. Izrazila je želju za privatnim rešenjima i pomoći kako bi se stvari rešile, ali je istovremeno naglasila da nije spremna da oprosti konkretni čin nasilja, s obzirom na posledice koje je pretrpela, uključujući i zdravstvene probleme.

– Nikad nisam spremna. Ne volim sud. Kako može bilo šta na temu ljubavi da se rešava na sudu – rekla je Slađana za Blic, a onda dodala da joj Igor nije “ni bivši, ni sadašnji partner”. Ona se na konstataciju medija da je suprotna strana delovala nervozno, iznenadila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading