UZNEMIRUJUĆE REČI POKOJNE SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Nije mogla da se izvuče iz zamke opake bolesti, najgore tek usledilo!

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je pokojna Slađana Miloševićgovorila o problemima u lečenju smrtonosne bolesti.

UZNEMIRUJUĆE REČI POKOJNE SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Nije mogla da se izvuče iz zamke opake bolesti, najgore tek usledilo!

Foto: ATA Images

Pevačica Slađana Milošević preminula je u Zemunskoj bolnici nakon duge borbe sa teškom bolešću. Prošle godine hitno je hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja, a o tome se mnogo pričalo. Slađana je bila poznata po tome da retko daje intervjue i retko se pojavljuje u javnosti, ali nedavno je, nakon duže pauze, pričala o privatnom životu, ali prvenstveno o svom zdravstvenom stanju.

Slađana je otvorila dušu i otkrila da boluje od teške bolesti po imenu Sjegrenov sindrom. Ova bolest nosi sa sobom smrtonosnu simptomatologiju i način lečenja koji su i dalje nepoznati mnogim doktorima. Pevačica je istakla da je bolest veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama, i da napada sve telesne sisteme. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Slađana istakla kako je kineska tradicionalna medicina jedina koja joj može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu, dok je u zapadnoj medicini jedino psihosomatika ta koja ima takav pristup.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

- Bolest koju ima nosi naziv Sjegrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - rekla je pevačica, koja je potom otkrila zbog čega je na sopstvenu odgovornost napustila bolnicu.

- Nisam mogla da se izvučem iz zamke bolesti. Nije mi odgovaralo to što posle dve godine nije bilo nikakvog pomaka u lečenju i što sam se iznova vraćala u bolnicu. Nije mi odgovaralo ni ophođenje većine osoblja, njihova nezainteresovanost, površnost i uporni sukobi, gde se moje mišljenje nije uvažavalo mada sam sama psihoterapeut praktičar i bivši student veterinarske medicine. Nije bilo ni dobre volje, čak ne znam ni imena lekara, osim njih dvoje, jer se nisu predstavili. Moj dolazak u bolnicu bio je propraćen uvredama - ispričala je tada Slađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Babaroga

10.04.2024 09:31

Tako je prošao svako ko je bilo šta dobro, pozitivno, korisno, učinio za Srbiju! Setite se samo kako su I koliko pljuvani Vuk, Dositej, Tesla, Nušić, vladika Nikolaj Velimirović, vojvode Mišić, Bojović i Stepanović... A neki drugi su likvidirani kao Karađorđe, knez Mihailo, kralj Aleksandar Obrenović, Đinđić.