HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU: Svađa UŽIVO kod Jovane Jeremić morala da se prekine, Vendi i Maja napravile HAOS zbog Teya Dore!

Autor:

Zabava

03.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić napravila je totalni haos zbog teme koja je podmetnula verbalni požar.

HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU: Svađa UŽIVO kod Jovane Jeremić morala da se prekine, Vendi i Maja napravile HAOS zbog Teya Dore!

Foto: RTV Pink printscreen

U jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić gostovale su estradne dame Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi, koje su iznele svoj stav po pitanju predstavnika Srbije na predstojećoj Evroviziji

Prošle noći u finalu ,,Pesme za Evroviziju" stručni žiri i publika izabrali su Teya Doru sa pesmom ,,Ramonda". Vesna Vukelić Vendi održala je slovo i ušla u konflikt sa Majom Nikolić, koji je morala Jovana da prekine, budući da su se dotakli teme gej lobija. 

Foto: RTV Pink printscreen

Vesna Vukelić Vendi

 

- Gej lobi je vrlo jak, mi brkamo babe i žabe! Gej kao čovek postoji od kada je sveta i veka! I sad kao mnogima se prevrću dede u grobu... Zadnja istanca je da se venčamo sami sa sobom! - izjavila je Vendi. 

- Za mene je nelogično da gej lobi bira pobednika - rekla je Maja. 

Foto: RTV Pink printscreen

Jovana Jeremić

 

- Ne postoji niko bolji od gej lobija. Ja kada hoću, da sam umetnica, da predstavljam svoju zemlju, ja ću da pozovem samo najjače gejeve da me obuku i sredu. Oni su fenomenalni! Vi ste imali dečka u haljini, 90 posto ljudi to ne razume, pa ste imali Breskvicu, pa Ramondu, znači za svakog po nešto. Svega mora tu da bude - istakla je voditeljka Jovana.

Foto: RTV Pink printscreen

Maja Nikolić

 

U jeku svađe, voditeljka Jovana je atmosferu morala da ohladi, te su otišli na kratki predah i reklame, budući da je program išao uživo, a gosti nisu mogli da se obuzdaju, jer su upali u crveno. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading