TRAGEDIJA KOJA JE TEYA DORI OBLIKOVALA KARIJERU: Evo zašto uvek plače dok peva "Džanum!"

Autor:

Zabava

03.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora otkrila tajnu u vezi sa njenim najvećim hitom "Džanum".

TRAGEDIJA KOJA JE TEYA DORI OBLIKOVALA KARIJERU: Evo zašto uvek plače dok peva "Džanum!"

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Juznivetarfilm

Mlada muzička zvezda Teya Dora, koja je prošle godine postala poznata po pesmi "Džanum", osvojila je srca publike i stručnog žirija i ove godine će predstavljati Srbiju na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda". Iako je već stekla veliku popularnost, malo se zna o njenom privatnom životu, osim činjenice da je njena majka Jasna njena najveća podrška.

Pesma "Džanum" postigla je neverovatan uspeh, budući da je prevedena na čak 189 jezika širom sveta. Postala je viralni hit na društvenim mrežama, generišući milione postova na Instagramu, Fejsbuku i TikToku. Ova pesma je očigledno dotakla mnoge ljude širom sveta, što svedoči o njenom izuzetnom uticaju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora

 

Iako je Teya Dora izbegavala da govori o svom privatnom životu, nedavno su otkriveni neki važni detalji. Naime, lokalni borski medij objavio je intervju u kome je Teya Dora evocirala uspomene na svoje detinjstvo u istočnoj Srbiji i Timočkoj krajini, prateći svoju mamu dok je ona pisala reportaže. Takođe, otkriveno je da su Teyini roditelji takođe Borani, a njen otac je bio istaknuti slikar i grafički dizajner.

Teya Dora je u nekoliko intervjua istakla da joj teško pada da peva pesmu "Džanum" zbog tragičnog gubitka koji je doživela u životu. Emotivna dubina ove pesme ogleda se u njenom izvođenju, gde je često prate suze i bol u glasu, što dodatno doprinosi emotivnoj snazi ove numere.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Juznivetarfilm

Teya Dora

 

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju 2024" na kojem je Srbija odabrala svog predstavnika za prestižno muzičko takmičenje "Evrovizija" koje će se održati u Malmeu. Teya Dora je dobila visoke ocene od stručnog žirija, što ukazuje na veliko poverenje u njen talenat i pesmu "Ramonda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading