NA SVADBI UROŠA PANIĆA PEVALO POLA ESTRADE: Evo kako je izgledalo PAPRRENO SKUPO venčanje sa suprugom Milicom Panić!

Autor:

Zabava

11.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve detalje o venčanju Uroša Panića i njegove supruge Milice Panić!

NA SVADBI UROŠA PANIĆA PEVALO POLA ESTRADE: Evo kako je izgledalo PAPRRENO SKUPO venčanje sa suprugom Milicom Panić!

Foto: instagram.com

Za braćom Panić, Urošem i Milošem MUP Srbije raspisao je poternicu zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Njih dvojica su pobegli iz zemlje, a polako su počeli da se otvaraju i raskrinkavaju svi detalji Panićeve povezanosti sa poznatim ličnostima. 

Foto: instagram.com/uros__panic__

Miloš Panić i Uroš Panić

 

Javnost su uvek intrigirali braća Panića, naročito Uroš, koji svoj privatni život vrlo često kači na društvene mreže. Sa druge strane, Uroš pored sebe ima vrlo atraktivnu i zgodnu izabranicu Milicu Panić, koja je velika zvezda na društvenoj mreži Instagram, budući da je prate mnogobrojne poznate kako domaće, tako i strane poznate ličnosti, među kojima su pevačice, influenserke. 

Tako se na Miličinom Instagramu mogu naći kadrovi sa njihove glamurozne i papreno skupe svadbe koju su organizovali, a na kojoj su, kako saznajemo, pevali i mnogi pripadnici estradnog miljea, sa kojima su Panići vrlo bliski. Poznato je da Panići vole noćni život, a vrlo često ih možemo videti na nastupima poznatih ličnosti, sa kojima imaju super odnose.

Milica je objavila i ekstravagantnu venčanicu koju je nosila na ovom posebnom danu. Inače, Uroš se oženio u dvadesetim godinama, a poznat je kao poštovalac tradicije.

 

- Pevači naravno da čekaju da pevaju kada vide da su dobri bakšiši, a Panići su poznati po tome da za dobro slavlje bace brdo love. Niko neće javno da priča, ali verujte da je pola estrade bilo na njihovim slavljima, i da su svi otišli prepuni džepova, a poznato je javnosti da su Panići i prijatelji sa mnogim poznatim ličnostima - govori izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr mr

11.02.2024 16:42

Koliko je bacio (eura) kumca

Duki

13.02.2024 16:45

Bio na svadbi,nije bilo pola estrade!!Svadba ko svaka druga nista specijalno