OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU ĐORĐE DAVID: Nakon SAOBRAĆAJKE hitno mu je urađena OVA INTERVENCIJA!

Autor:

Zabava

21.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David otkrio u kakvom je stanju nakon saobraćajne nesreće.

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU ĐORĐE DAVID: Nakon SAOBRAĆAJKE hitno mu je urađena OVA INTERVENCIJA!

Foto: Republika TV, ATA Images

Poznati muzičar i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. U nesreći je tragično nastradala jedna žena iz Severne Makedonije, a rok muzičar je potvrdio svoje učešće u saobraćajki i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Đorđe se nakon ove saobraćajke oglasio za medije i otkrio u kakvom se sada stanju nalazi. Đorđe je istakao da ima dva šava u ruci, zbog posekotine koju je zadobio prilikom nesreće, te da je još uvek u šoku, jer mu se ovo prvi put u životu desilo. 

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David saobraćajna nesreća

 

Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao... Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo - priznao je pevač za Grand, te dodao da se i dalje nalazi u Makedoniji:

Foto: ATA Images

Đorđe Davić

 

Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - otvoreno je ispričao David. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading