LEKARSKI IZVEŠTAJ ĐORĐA DAVIDA OTKRIVA SVE: Evo da li je bio pod dejstvom ALKOHOLA ILI NEDOZVOLJENE SUPSTANCE!

Autor:

Zabava

21.01.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da li je Đorđe David bio pod dejstvom neke supstance prilikom saobraćajne nesreće.

LEKARSKI IZVEŠTAJ ĐORĐA DAVIDA OTKRIVA SVE: Evo da li je bio pod dejstvom ALKOHOLA ILI NEDOZVOLJENE SUPSTANCE!

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Pevač i član žirija ,,Zvezde Granda" Đorđe David, doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću na samo 3 kilometra od makedonske granice. U nesreći je tragično nastradala jedna žena iz Makedonije, a Đorđe je potvrdio svoje učešće u nesreći i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David saobraćajna nesreća

 

Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - rekao je Đorđe za Grand. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Đorđe ističe da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading