PRVI SNIMAK SA LICA MESTA SAOBRAĆAJKE ĐORĐA DAVIDA: Svuda po putu delovi SMRSKANIH KOLA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen prvi snimak sa lica mesta nesreće u kojoj je učestvovao pevač Đorđe David!

PRVI SNIMAK SA LICA MESTA SAOBRAĆAJKE ĐORĐA DAVIDA: Svuda po putu delovi SMRSKANIH KOLA! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Rok muzičar i član žirija ,,Zvezde Granda" Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću sinoć u Severnoj Makedoniji, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce. Nesreća se dogodila oko 20 časova, a prema informacijama izvora Informera, u nesreći su učestvovala tri vozila.

Na Instagram profilu jedne stranice, pojavio se snimak sa lica mesta nesreće koja se dogodila prošle noći u kojoj je Đorđe David učestvovao. Ono što se može zapaziti jeste totalno uništena i smrskana kola, a policija je omdah izašla na uviđaj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Završili smo i taj poslednji sastanak koji smo imali, krećemo za Srbiju, stajemo malo u Nišu, pre toga, jedino što mi je nenormalno, je što veje sneg, sve je groznije i groznije, hladnije i hladnije - izjavio je Đorđe David u snimku koji je objavio na Instagram profilu. 

- Jedna osoba je preminula, hitna pomoć je odmah konstatovala smrt po dolasku. Jedno od povređenih lica zbog ozbiljnosti povreda poslato je u jednu skopsku kliniku, dok su preostale dve osobe zadržane u Opštoj bolnici Kumanovo - ističe izvor za naš portal.

Foto: ATA Images

Đorđe David kola

 

Podsetimo, u ovoj saobraćajnoj nesreći, nažalost, jedna žena stara 49 godina iz Kumanova je izgubila život. Ona je bila saputnica u vozilu "polo". Pored tragičnog gubitka ove žene, dve osobe su teško povređene, a među njima se sumnja da je teške povrede zadobio i sam Đorđe David.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading