POTRESNA OBJAVA OCA STRADALE ANDRIJANE! Ne može da dođe sebi nakon TRAGEDIJE u Dubaiju: Plakaću dok suze ne presuše! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nebojša Lazić, otac pevačice koja je stradala u Dubaiju padom sa 24. sprata!

POTRESNA OBJAVA OCA STRADALE ANDRIJANE! Ne može da dođe sebi nakon TRAGEDIJE u Dubaiju: Plakaću dok suze ne presuše! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Nebojša Lazić, otac mlade pevačice Andrijane Lazić, koja je nastradala padom sa 24. sprata u Dubaiju, potvrdio je tužnu vest o smrti svoje ćerke.

- Jeste, istina je. Istina je, pala je sa 24. sprata - rekao je Nebojša vidno potresen za "Telegraf.rs", te otkrio da li zna šta se tačno dogodilo:

- Ništa ne znamo, ne znamo kako se to dogodilo... - dodao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Pokojna Andrijana sa ocem Nebojšom

Njen otac Nebojša Lazić je na svom Fejsbuk profilu objavio niz Andrijaninih fotografija i na taj način se oprostio od nje.

- Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvek ćeš ostati deo moje duše, voleće te tata do zadnjeg dana života svog - napisao je on u opisu snimka.

Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati deo moje duše, voljeće te tata do zadnjeg dana života svog…. Posted by Nebojsa Lazic Zenga on Четвртак, 11. јануар 2024.

Ova mlada pevačica (28) iz Bijeljine, iz Republike Srpske, u Dubai je otišla 7. januara sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije. 

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić

Andrijana je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put je snimila dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Andrijana Lazić bila je diplomirana pravnica, zaposlena u MUP Republike Srpske.

Dubai najveći je i najgušće naseljeni grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). On je lociran na jugoistočnoj obali Persijskog zaliva i prestonica je emirata Dubai, jednog od sedam emirata od kojih je zemlja sačinjena. Abu Dabi i Dubai su jedina dva emirata koja imaju moć vetoa u pogledu kritičnih stvari od nacionalnog značaja u Federalnom vrhovnom savetu zemlje. Grad Dubai je lociran na severnoj obali emirata i centar je metropolitanske oblasti Dubai-Šardža-Adžman.

Danas je Dubai grad prestiža za veliki broj turista iz vrhova svetske elite. Iako je grad nastao na proizvodnji nafte, ona sada učestvuje sa samo 4% u ukupnom nacionalnom dohotku koji iznosi preko 45 milijardi dolara. Naši pevači, glumci i infuenseri često posećuju ovaj grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading