PRIVEDEN ŠVARCENEGER: Slavni glumac zadržan na nemačkom aerodromu, ŠOKIRAĆE VAS razlog!

Autor:

Zabava

17.01.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački carinici zadržali su slavnog holivudskog glumca na aerodromu u Minhenu!

PRIVEDEN ŠVARCENEGER: Slavni glumac zadržan na nemačkom aerodromu, ŠOKIRAĆE VAS razlog!

Foto: Credit: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Arnold Švarceneger (76), slavni holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije, zadržan je na aerodromu u Minhenu, pišu nemački mediji. Kako se navodi, glumac na carniskoj kontroli nije prijavio luksuzni sat.

"Bild" je objavio fotografiju, na kojoj se Arnold vidi sa dvojicom carinika, a navodno je zadržan više sati nakon što je sleteo iz Los Anđelesa. Kako su carinici prepoznali glumca, zamolili su ga da otvori torbe. Tada su zatekli luksuzni sat, švajcarskog proizvođača "Audemars Piguet", koji glumac nije prijavio.

 

 

U pitanju je unikatan primerak koji je rađen posebno za njega, a trebalo je da bude prodat na aukciji u Kicbilu u Austriji, gde se održava Svetski klimatski samit.

Tomas Majster (55), portparol glavne carinarnice u Minhenu, rekao je za Bild da je protiv Švarcenegera pokrenut krivični poreski postupak, a da je sat trebalo da prijavi jer je u pitanju uvoz.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Arnold Švarceneger

Inače, početkom prošle godine Arnold Švarceneger je bio uključen u još jednu saobraćajnu nesreću. Navodno je svojim autobombom udario biciklistu koji je ušao u njegovu traku.

Čeril Ogustin tužila je američko-austrijskog glumca Arnolda Švarcenegera (76) za saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala invalid. Švarceneger je navodno kriv za saobraćajku u januaru pretprošle godine.

- U navedeno vrijeme i na navedenom mestu, tuženi, i svaki od njih, tako su nemarno i protivzakonito vozili navedenim vozilom i izazvali sudar navedenog vozila s vozilom tužitelja i neposredno prouzrokovali dole opisane povrede i štetu tužiteljki - stojalo je u dokumentima koje je nabavio portal The Blast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading