MUŽ JOJ PRENEO HIV, PA SE PREDOZIRAO! Pevačica doživela strašnu tragediju, ovaj muškarac joj je uništio život!

Autor:

Zabava

17.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se udala u 39. godini, Orfa je doživela strašnu tragediju.

MUŽ JOJ PRENEO HIV, PA SE PREDOZIRAO! Pevačica doživela strašnu tragediju, ovaj muškarac joj je uništio život!

Foto: youtube.com/print

Bat-Sheva Ofra Haza, rođena u siromaštvu 1957. godine, imala je težak početak života kao najmlađe od devetoro dece u porodici. Međutim, njen vanserijski talenat nije prošao neprimećen. Sa samo 12 godina, agent jednog dečijeg pozorišta je prepoznao njen talenat i lansirao je u svet zabave.

Orfa je započela svoj uspon pevanjem pesme za film "HaGashash HaHiver", a zatim je 1980. godine izbacila album "Al Ahavot Shelanu" ("Our Love"). Njeni albumi su postizali neverovatne tiraže, a njen uspeh samo je rastao. Osvojila je drugo mesto na "Evroviziji" 1983. godine sa pesmom "Chaime", a njene pesme "Im Nin'Alu" i "Izbavi nas" iz animiranog filma "Princ iz Egipta" postale su hitovi koji su osvojili srca publike širom sveta.

Orfa je bila poznata ne samo po svom glasu, već i po svojoj prizemnosti, porodičnim vrednostima, moralu i religioznosti. Nominovana je za Gremi nagradu 1992. godine, ali je najviše cenjena bila zbog svoje autentičnosti i čistote duše.

Iako je bila voljena od strane publike, Orfi Hazi nije bilo suđeno da pronađe sreću u ljubavi. Njena porodica ju je ponižavala, a tragičan preokret u njenom životu dogodio se kada se avion kojim je putovala srušio. Iako je preživela, suočila se sa teškim izazovima. Nakon što se udala u 39. godini, Orfa je doživela strašnu tragediju kada ju je njen suprug zarazio virusom HIV-a. Na kraju je preminula od upale pluća 2000. godine, a godinu dana kasnije preminuo je i njen muž koji se predozirao.

Orfa Haza ostaje upamćena kao izuzetna muzička ikona čija je muzika dotakla srca širom sveta. Njena autentičnost, talenat i moralni integritet čine je nezaboravnom, dok je njena tragična sudbina dodatno učvrstila njeno mesto u istoriji muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading