VODITELJKA SE ONESVESTILA USRED EMISIJE! Iznenadni prekid programa uznemirio gledaoce, kolege odmah uletele u studio!

Autor:

Zabava

11.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je pala u nesvest usred programa, kolege momentalno reagovale.

VODITELJKA SE ONESVESTILA USRED EMISIJE! Iznenadni prekid programa uznemirio gledaoce, kolege odmah uletele u studio!

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon što je razgovarala sa kolegom, reporterom na terenu, voditeljka informativnog programam, Telediario Monterrey, Pamela Viljanueva, doživela je iznenadni pad u studiju, dok je vodila emisiju. Ovaj incident je izazvao zabrinutost kod gledalaca i javnosti, međutim, Viljanueva se već sutradan vratila na posao.

Uzroci Viljanuevinog gubitka svesti još uvek nisu jasni, ali je istakla da se sada oseća dobro i da će obaviti neophodne lekarske preglede, kako bi saznala da li je sve u redu i šta je uzrok. U svojim javnim izjavama, zahvalila se snimatelju Huanu Dijegu, koji je uspeo da reaguje na vreme i spreči da udari glavom o pod.

Voditeljka Pamela Viljanueva je potvrdila svoj povratak na posao putem svog Instagram profila, naglašavajući da se oseća dobro i da je spremna da se vrati svojim zadacima u studiju. Njena brza reakcija nakon incidenta sigurno će umiriti zabrinute gledaoce.

- Nažalost, nije bila šala u pitanju. Onesvestila sam se, ali se sada osećam dobro. Svejedno, obaviću potrebna ispitivanja, a u međuvremenu se zahvaljujem svima koji su se zabrinuli za moje zdravlje - poručila je voditeljka, pa umirila zabrinute gledaoce, koji je prate.

Uz podršku svojih kolega i gledalaca, Viljanueva je pokazala snagu i hrabrost vraćajući se na posao nakon ovog neugodnog iskustva, puna energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading