PRONAĐEN MRTAV GLUMAC: Sumnja se na samoubistvo, verenica zatekla telo!

Autor:

Zabava

17.01.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac je iznenada preminuo u 50. godini.

PRONAĐEN MRTAV GLUMAC: Sumnja se na samoubistvo, verenica zatekla telo!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Poznati glumac Alek Muser, koji je bio zvezda televizijske serije "All My Children", preminuo je iznenada u svojoj 50. godini. Prema izveštaju "Dejli Mejl-a", postoji sumnja da je Muser izvršio samoubistvo, a njegovo telo je pronađeno u kući u Kaliforniji gde je živeo.

Prema informacijama iz izveštaja patologa, Musera je njegova verenica poslednji put videla živog 12. januara 2024. godine uveče, pre odlaska na spavanje. Tragično otkriće usledilo je narednog jutra kada je verenica pronašla Musera mrtvog na podu kupatila, pored vatrenog oružja i prostrelne rane na grudima.

Nakon što je pronašla Musera, verenica je odmah pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, uprkos brzoj reakciji medicinskog osoblja, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

Alek Muser je tokom svoje karijere ostavio dubok trag u svetu glume i zabave. Pre nego što se proslavio ulogom u "All My Children", Muser je takođe bio poznat i kao model. Njegova sposobnost da prenese emocije i da očara publiku ostavila je neizbrisiv pečat u svetu televizije i ostavila dubok utisak na fanove širom sveta.

Iako je javnost bila upoznata sa Muserovim profesionalnim uspesima, malo se znalo o njegovom privatnom životu i o eventualnim izazovima s kojima se suočavao van svetala reflektora. Smrt ovog talentovanog glumca ostavlja prazninu u svetu zabave i ostavlja pitanja o mentalnom zdravlju i pritiscima s kojima se pojedinci suočavaju u industriji zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading