OVO JE PEVAČICA KOJA JE PALA SA 24. SPRATA: Lepa Andrijana radila u POLICIJI, a pre STRAVIČNOG ODMORA snimila dve pesme! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Lazić stradala je 10. januara u Dubaiju, tri dana nakon što je otišla na odmor sa prijateljicama!

OVO JE PEVAČICA KOJA JE PALA SA 24. SPRATA: Lepa Andrijana radila u POLICIJI, a pre STRAVIČNOG ODMORA snimila dve pesme! (FOTO)

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić

Kao bomba je odjeknula vest da je pevačica Andrijana Lazić tragično nastradala 10. januara u Dubaiju, tako što je pala sa 24. sprata jedne zdrade. Andrijana je sa prijateljicama u Dubai otišla 7. januara, a stradala tri dana kasnije, saznao je "Telegraf".

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Pevačica Andrijana Lazić, koja je stradala u Dubaiju

Andrijana je rodom iz Bijeljine u Republici Srpskoj, a rođena je 2. novembra 1995. godine. Nedavno je snimila dve pesme, i to kod našeg poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta i htela je da započne ozbiljnu muzičku karijeru.

Kako navode domaći mediji, volela je da putuje i često je sa prijateljima obilazila egzotične destinacije. Andrijana Lazić bila je diplomirana pravnica, zaposlena u MUP Republike Srpske.

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana je diplomirala prava, a želela je da započne muzičku karijeru

Dubai najveći je i najgušće naseljeni grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). On je lociran na jugoistočnoj obali Persijskog zaliva i prestonica je emirata Dubai, jednog od sedam emirata od kojih je zemlja sačinjena. Abu Dabi i Dubai su jedina dva emirata koja imaju moć vetoa u pogledu kritičnih stvari od nacionalnog značaja u Federalnom vrhovnom savetu zemlje. Grad Dubai je lociran na severnoj obali emirata i centar je metropolitanske oblasti Dubai-Šardža-Adžman.

Danas je Dubai grad prestiža za veliki broj turista iz vrhova svetske elite. Iako je grad nastao na proizvodnji nafte, ona sada učestvuje sa samo 4% u ukupnom nacionalnom dohotku koji iznosi preko 45 milijardi dolara. Naši pevači, glumci i infuenseri često posećuju ovaj grad.

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana je na odmor otišla sa prijateljicama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr ja

17.01.2024 18:24

I baš da padne sa 24 sprata,,,žalosno,,,ali svaki posao nosi svoj rizik,,,saučešće porodici ali dubaji ima i lepih i zajebanih dešavanja,,,ali jbgd,,,,ništa nije lako

Odgovori 10 5