STRADALA NAŠA PEVAČICA U DUBAIJU: Pala sa 24. sprata!

Autor:

Zabava

17.01.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša mlada pevačica poginula je u Dubaiju tako što je pala sa 24. sprata!

STRADALA NAŠA PEVAČICA U DUBAIJU: Pala sa 24. sprata!

Foto: Pixabay

Sveća

Andrijana Lazić, mlada pevačica koja dolazi iz Bijeljine, stradala je u 28. godini tokom odmora sa prijateljicama u Dubaiju. Ona je 10. januara pala sa 24. sprata. 

Ova mlada pevačica iz Bijeljine, iz Republike Srpske, u Dubai je otišla 7. januara sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije, saznaje "Telegraf.rs".

Kako je rekao izvor za pomenuti portal, Andrijana je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put je snimila dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Andrijana Lazić bila je diplomirana pravnica, zaposlena u MUP Republike Srpske.

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić

Dubai najveći je i najgušće naseljeni grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). On je lociran na jugoistočnoj obali Persijskog zaliva i prestonica je emirata Dubai, jednog od sedam emirata od kojih je zemlja sačinjena. Abu Dabi i Dubai su jedina dva emirata koja imaju moć vetoa u pogledu kritičnih stvari od nacionalnog značaja u Federalnom vrhovnom savetu zemlje. Grad Dubai je lociran na severnoj obali emirata i centar je metropolitanske oblasti Dubai-Šardža-Adžman.

Danas je Dubai grad prestiža za veliki broj turista iz vrhova svetske elite. Iako je grad nastao na proizvodnji nafte, ona sada učestvuje sa samo 4% u ukupnom nacionalnom dohotku koji iznosi preko 45 milijardi dolara. Naši pevači, glumci i infuenseri često posećuju ovaj grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading