NOVA ŠOK-IZJAVA JELENE KARLEUŠE: Zapanjila ljude, sada je jasno da NIJE SA OVE PLANETE!

Autor:

Zabava

14.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je poručila da njen stil oblačenja nije za druge ljude, jer je to stvar njenog izražaja na sceni.

NOVA ŠOK-IZJAVA JELENE KARLEUŠE: Zapanjila ljude, sada je jasno da NIJE SA OVE PLANETE!

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Pop zvezda Jelena Karleuša ove godine obeležava 30 godina karijere, te otkriva da je ključ uspeha na estradi jaka psiha. Pored toga, ona mnogo vodi računa o svom vizuelnom identitetu, a zbog svojih provokatvnih stajlinga često izaziva burne reakcije.

Sada je zapanjila ljude novom šok-izjavom. 

Volim za sebe da kažem da sam ja najbolje obučena gola žena na svetu. Čemu trošenje para na krpe kada možemo da budemo lepi i goli. Izleda da ja nemam osećaj šta je previše. Za mene ništa nije previše jer sam u takvom poslu. Za mene je previše stvar izražaja i moraju ljudi da znaju da ono što ja oblačim nije da idete na posao u tome, u kancelariju, u banku, gde god da radite, u školu. Nikako! Moje oblačenje je samo moje. Ja sam Jelena Karleuša, vi niste - objasnila je pevačica za Unu, pa se osvrnula na svoju devojačku figuru, koju je pred izlazak albuma "Alfa" i "Omega" dovela do savršenstva:

 

Foto: Miloš Miletić

JK na domaćoj muzičkoj sceni diktira trendove

 

- Ja sam neko ko ne trenira, ali se prilično dobro hranim, mnogo voća i povrća, mnogo vode. Nemam nijedan porok, ne pijem čak ni kafu, ne pušim. Mislim da je to bitno za svaku ženu, za kožu, da ne puše, mislim na cigarete (smeh). Mislim da u životu nikada nisam potrčala sem kada se nešto zatvara, pa moram da potrčim da bi kupila ono što želim, tada sam najbrža! 

Podsećanja radi, Karleuša u poslednje vreme otvoreno govori o svom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, sa kojim je, kako kaže, i dalje u braku, ali samo pro forme.

Njen ljubavni život, inače, oduvek intrigira javnost, pa je pevačica rešila da to preseče i sama kaže kako stari stoje u njenom privatnom životu, što je uradila u velikoj ispovesti koju je dala pred Novu godinu.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

25.01.2024 07:36

Frojd :: Kako prepoznati glupog coveka? Nema stida.