VELIKO PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ: Sve TEORIJE ZAVERE koje je iznela do sada NISU NIŠTA NASPRAM OVOG što je rekla o SEBI!

Autor:

Zabava

08.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zaprepastila celu internet zajednicu!

VELIKO PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ: Sve TEORIJE ZAVERE koje je iznela do sada NISU NIŠTA NASPRAM OVOG što je rekla o SEBI!

Foto: Aleksandar Nalbantjan, Shutterstock

Popularna pevačica Rada Manojlović veoma je aktivna na društvenoj mreži X (bivši Tviter, prim. aut.) gde neretko iznosi svoje teorije na različite teme. Kako često pokaže i da je pristalica nekih ustaljenih teorija zavere, zbog čega nailazi na osudu drugih tviteraša. To kasnije zahvati celokupnu javnost, što pevačica komentariše i u medijima. 

Međutim sada je Rada rešila da šokira celu zajednicu X, na kojoj povremeno iskazuzje svoje stave, kojima ume da izazove burne reakcije, pa je objavila sledeći status: 

 - Žao mi je što sam glupa!

 

Nakon ovog velikog priznanja Rade Manojlović, kojim je zapalila internet, ubrzo su krenuli da se nižu komentari ispod njene objave. 

- Pa dobar i glup su braća. Najgore mi je kada neko iskoristi nečiju dobrotu i iskrenost, onako perfidno i pokvareno - napisala joj je jedna tviterašica, a pevačica je uzvratila: 

 - To je to!

Zbog toga su svi pomislili da se našla upravo u sličnoj situaciji, te da je ispala navina zbog čega se sada pokajala.

Podsećanja radi, Radmila Manojlović mnogim ljudima postala je poznata kao vrsni "teoretičar zavere". Rada se redovno oglašava na društvenoj mreži Iks (Tviter), gde analizira domaće i strane teme.

Poslednja u nizu "Radinih teorija zavere" osvanula je nedavno kada je zbog sudskih dokumenata o Džefriju Epstajnu zaključila da se u svetu sprema neviđeni haos.

Kako je Manojlovićka navela, svetski moćnici "nešto mute", pa su zbog toga sada objavili ova dokumenta, kako bi skrenuli pažnju sa nečeg mnogo većeg.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading