OVO SU SINOVI DRAGANA STANKOVIĆA: Njih dvojica su OPASNI FRAJERI, a priznali su u kakvom su odnosu sa Jovanom Jeremić!

Autor:

Zabava

14.01.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stanković predstavio svoje sinove, naslednike!

OVO SU SINOVI DRAGANA STANKOVIĆA: Njih dvojica su OPASNI FRAJERI, a priznali su u kakvom su odnosu sa Jovanom Jeremić!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila javnosti da se preselila u vilu svog partnera Dragana Stankovića, koja se nalazi u Grockoj. Pored toga što je to sada njihov zajednički dom, ova vila takođe služi kao poslovni prostor za Dragana Stankovića, čime je postala centar njihovih porodičnih i poslovnih aktivnosti.

Jovana i Dragan ističu da su sada svi oni zajedno postali velika i složna porodica. Imajući u vidu da Dragan već ima dvojicu sinova, Miloša i Mihajla, Jovana je naglasila da su u odličnim odnosima sa njima. Ovo je posebno značajno jer su prvi put dobili priliku da javno progovore o svojoj izabranoj maćehi.

 

- Mi smo velika porodica, odlično se svi slažemo! - rekao je Draganov sin. 


Miloš i Mihajlo Stanković su prvi put pred kamerama govorili o svojoj ocu i Jovani. Mihajlo je istakao da je Jovana fenomenalna domaćica te da od kako je sa njima, porodica funkcioniše besprekorno. Takođe je pohvalio njen kulinarski talenat, ističući da je ove godine napravila odličnu česnicu.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 


Jovana i Dragan nisu krili emocije ni pred kamerama, te su se otvoreno pokazali pred Draganovim sinovima i Jovaninom ćerkom Leom. Njihov iskreni i otvoren odnos dodatno je naglasio njihovu složnu porodičnu atmosferu.

Uz novu kuću i spajanje porodica, Jovana i Dragan su pokazali da je ljubav jača od svega, te da su spremni da zajedno koračaju kroz život, gradeći snažne veze sa svojim najbližima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading