POLICIJA ISTRAŽUJE KOME SE MUJAGA "ZAHVALIO" U OPROŠTAJNOM PISMU! Iskasapio ženu i decu sekirom, pa se bacio sa zgrade - AMELA OČAJNIČKI POKUŠAVALA DA SPASI DECU!

Autor:

Svet

22.05.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je motiv ljubomora!

POLICIJA ISTRAŽUJE KOME SE MUJAGA "ZAHVALIO" U OPROŠTAJNOM PISMU! Iskasapio ženu i decu sekirom, pa se bacio sa zgrade - AMELA OČAJNIČKI POKUŠAVALA DA SPASI DECU!

Foto: facebook printscreen/mujagačičkušić

Istražitelji i dalje rade na rasvetljavanju tragičnog događaja u Tuzli, gde je osumnjičeni Mujaga Čičkušić navodno ubio svoju suprugu Amelu Čičkušić (34) i dvoje dece u porodičnom stanu, a zatim izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata susedne zgrade. Motiv ovog zločina još uvek nije poznat, ali su neki detalji dospeli u javnost.

Uveče 19. maja, oko 21 čas, na pločniku ispred stambene zgrade u naselju Stupine pronađeno je beživotno telo Mujage Čičkušića. Pošto kod sebe nije imao dokumente, policija nije odmah mogla da utvrdi njegov identitet. Kada je identifikovan, policija je u njegovom stanu pronašla mrtva tela njegove supruge i dece. Način na koji su stradali još uvek se istražuje.

- Sinoć u 21.15 časova suprug i otac dece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju - rekao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović a na mestu zločina je pronađena sekira koja je bila nova što je otvorilo sumnju da su ubistva bila detaljno isplanirana.

Dan kasnije, 20. maja, u stanu porodice Čičkušić pronađena su tela majke i dvoje dece, uzrasta dve i devet godina. U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je navodno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spasi decu, ali nije uspela.

Prema nezvaničnim informacijama "Avaza", tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

Veliki broj kolega iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli oprostilo se od Amele za koju imaju "samo reči hvale".

Amela i Mujaga Čičkušić radili su u Univerzitetskom kliničkom bolničkom centru u Tuzli sve dok Mujaga nije odlučio da ode u Nemačku i tamo se zaposli kao medicinski tehničar. Prema rečima komšija, porodica Čičkušić je planirala da se svi zajedno presele i rade u Nemačkoj.

"Mujaga je otišao u Nemačku pre šest meseci, dok je supruga ostala u Tuzli sa decom. Nedavno su oglasili prodaju stana, jer je Amela planirala da se pridruži mužu sa decom," otkrio je izvor portala Klix.ba.

Istražitelji nastavljaju rad na rasvetljavanju motiva trostrukog ubistva i samoubistva. Trenutno je u toku obdukcija tela članova ove porodice, a naređena su i dodatna veštačenja. Prvi preliminarni rezultati obdukcije mogli bi biti poznati uskoro.

Dosadašnje policijske provere potvrdile su da u prethodnom periodu nije bilo prijava za nasilje u porodici u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Poruka na vratima stana

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina navodno ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi.

"J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!", navodno piše u poruci ostavljenoj na vratima stana.

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima "zahvalio" za pomoć.

BONUS VIDEO

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading