BEZ OGRLICE NE IZLAZI IZ KUĆE! Jovana Jeremić u jutarnjem pokazala skup poklon od dečka, svi gledali u NJEN DEKOLTE!

Autor:

Zabava

13.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su super prihvatili Dragana, mama je rekla da je dobar frajer, a 2023. godina mi je promenila sve jer sam upoznala ljubav svog života!

BEZ OGRLICE NE IZLAZI IZ KUĆE! Jovana Jeremić u jutarnjem pokazala skup poklon od dečka, svi gledali u NJEN DEKOLTE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji Jovana Jeremić pokazala je u emisiji ogrlicu koju je dobila od dečka Dragana Stankovića, a da bi je što više istakla, obukla je usku haljinu sa otkrivenim ramenima, pa su gledaoci bili prikovani za male ekrane! 

Jeremićka se ne odvaja od ogrlice koju joj je Dragan poklonio, jer je ovo drugi put da ju je prikazala tokom jutarnjeg programa za kratko vreme.

Nedavno je pričala da je vreme praznika provela sa Stankovićem, da se odlično slažu, a pre toga je govorila o tome da će drugo dete roditi muškarcu za kog bude sigurna da ga voli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Prva Nova godina sa čovekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama. Roditelji su super prihvatili Dragana, mama je rekla da je dobar frajer, a 2023. godina mi je promenila sve jer sam upoznala ljubav svog života i otplatila sam kredit za stan. Tako da sam zvanično vlasnica svoje nekretnine i uspela sam, tako da mogu da kažem da sam lepo zatvorila godinu za nama - rekla je Jovana, pa je dodala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

- Što se dece tiče, rekla sam da ću da rodim sina muškarcu za kog budem sigurna da ga volim. Sa ove tačke gledišta to svakako jeste Dragan, ali sve se dešava u pravo vreme. Moja ćerkica Lea hoće da joj rodim sestru. Tom prilikom sam joj rekla da mi je jedno dete za sada najbolja opcija, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading