DEDA MRAZE, BILA SAM NEVALJALA: Šokantno priznanje Jovane Jeremić - nakon ozvaničenja VEZE najavila HAOS!

Autor:

Zabava

28.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram svojim priznanjem!

DEDA MRAZE, BILA SAM NEVALJALA: Šokantno priznanje Jovane Jeremić - nakon ozvaničenja VEZE najavila HAOS!

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas je na društvenoj mreži Instgram iznenadila svoje pratioce i vernu publiku televizije Pink, koja redovno prati njen jutarnji program. Naime, ona se uslikala u krevetu, dok je Deda Mraz sedeo na fotelji pored nje, a potom otkrila šta je pripremila za praznično izdanje emisije "Novo jutro".

- Poštovani moji, od petka do nedelje kreće najveća žurka na Balkanu. Grmi srpska truba sa Dedinja: Pinkov trodnevni matine pomera granice! Tri okrekstra! Pun studio pevača. Političari. Astrolozi. Analitičari. Bezbednjaci. Policijaci. Sumiraćemo godinu iza nas, ali i dati prognoze za 2024. godinu - započela je Jovana Jeremić, pa nastavila:

- Deda Mraze, bila sam nevaljala ove godine. Dosta. Ima li za NEVALJALE POKLONA? - dopisala je popularna voditeljka na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je ozvaničila svoju vezu sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih lanaca pekara u Srbiji i regionu.  Dok svi bruje o njenoj mogućoj svadbi sa Draganom, ekipa portala Republika posetila je Grocku, gde Stanković ima veliko imanje, a u nastavku možete videti kako izgleda kapija ispred njegovog imanja. Na imanju se nalazi ogromni poslovni i privatni prostor, koji dominira karakterističnom crvenom bojom, a ograđen je velikom ogradom. Posebno zanimljiv detalj je lav koji se nalazi ispred ogromne kapije, a koji je sigurno privukao i pažnju Jovane Jeremić.

Republika

Foto: Republika

Imanje Dragana Stankovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading