EVO KO DOLAZI POSLE JOVANE JEREMIĆ: Zaljubljena voditeljka ŠOKIRALA priznanjem!

Autor:

Zabava

24.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka je danas iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

EVO KO DOLAZI POSLE JOVANE JEREMIĆ: Zaljubljena voditeljka ŠOKIRALA priznanjem!

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je juče digla veliku prašinu svojim stajlingom u vikend izdanju "Novog jutra". Jovana se pojavila u kratkom miniću i čizmama zlatne boje, dok je gore nosila usku košulju zakopčanu do grla.

Voditeljka se danas odlučila za neštos svedeniju kombinaciju. Beli top i braon kožne pantalone upotpunila je crnim štiklama koje su bile išarane zvezdama. Kao i posle svake emisije, Jeremićeva se uslikala i fotografiju objavila na društvenoj mreži Instagram.

Jovana se uslikala ispred video zida na kom je stajala njena najava, te stavila zanimljiv tekst u naslov ove objave.

- Medijsko čudovište - napisala je Jovana na engleskom jeziku, pa dodala:

- I posle mene - JA - dodala je voditeljka na društvenoj mreži Instagram.

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javnosti obelodanila svoju vezu sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je odlučila da podeli više detalja o svojoj ljubavnoj priči putem inspirativnih citata o ljubavi. Citat iz knjige "Velike srpske ljubavi" koji je izdvojila, "I da se ponovo rodim, opet bih samo tebe voleo", jasno pokazuje koliko je zaljubljena u svog partnera.

Jovana je istakla rečenice koje su je posebno dirnule, a koje opisuju različite načine na koje ljubav može obeležiti život.

- Parovi kojima je ljubav obeležila život... Nekima je bila uragan, koji ga je uskovitlao i drastično ga promenio. Drugima je došla kao odmor i topla obala, na kojoj će se odmoriti posle teškog brodoloma - napisala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading