OVE GODINE ĆU BITI DOSTOJANSTVENA: Dragana Mirković otkrila kako će obeležiti Božić nakon smrtnog slučaja u porodici!

Autor:

Zabava

06.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kaže da će ove godine u vreme praznika biti sve svedenije, pa se od januara vraća nastupima i druženju s publikom!

OVE GODINE ĆU BITI DOSTOJANSTVENA: Dragana Mirković otkrila kako će obeležiti Božić nakon smrtnog slučaja u porodici!

Foto: Dejan Milićević

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković kaže da će posle smrti svekrve ove godine Božić da obeleži skromnije, pa sledi samo dekoracija velelepne vile u Beču. Ona tvrdi da će nastupima uskoro da se vrati, ali da joj do skoro nije bilo do pesme, pa je vreme provodila sa najmilijima posle porodične tragedije koja je zadesila. 

Tužne vesti zatekle su me usred završnih priprema za koncerte u Beogradskoj areni i odmah sam u dogovoru sa organizatorima pomerila termine. Prosto, smatrala sam da u tom trenutku nije vreme za pesmu, da mi je mesto uz moju porodicu, iako znam da je moja pokojna svekrva Marta izuzetno volela to što ja pevam i da bi njena želja bila da se ništa ne otkazuje - rekla je pevačica, pa je dodala:

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković

- Pratila sam svoje srce i osećaj, i znala sam da ne bih mogla da budem srećna kao što bi koncert to od mene zahtevao. Znam da su mnogi razočarani, da su planirali put i odmore prema mojim koncertima i žao mi je zbog toga, ja ću se tokom ove godine potruditi da im to nadoknadim na sve moguće načine. Sve ovo dovelo je do toga da smo i katolički Božić i Novu godinu dočekali zajedno, a tako će biti i za pravoslavni Božić.

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković

Mirkovićka kaže da nije odustala skroz od vedrog duha dok se ne oporavi od gubitka, pa će tamo kuću u Beču ipak biti ukrašena. 

- Biće nešto drugačije ovoga puta jer definitivno ostajem u Beču. Dekorisaću kuću kao i uvek, otići ću do crkve, ispoštovaćemo sve običaje svečano i dostojanstveno - objasnila je folkerka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading