KOLEGE IZNENADILE NESTOROVIĆA: Pogledajte kakvu je tortu doktor dobio za odlazak u PENZIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović je svojevremeno za odlazak u penziju dobio zanimljivu tortu od svojih kolega!

KOLEGE IZNENADILE NESTOROVIĆA: Pogledajte kakvu je tortu doktor dobio za odlazak u PENZIJU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Doktor Branimir Nestorović, srpski političar, lekar i nekadašnji univerzitetski profesor, penzionisao se pre nešto više od tri godine, a od tadašnje firme dobio je zanimljivu tortu, koju je podelio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Doktor se zahvalio svojim prijateljima i saradnicima i podelio sliku čokoladne torte, koja se razbija čekićem.

- Za sladak novi početak - stajalo je na torti, a Nestorović je dopisao sledeće:

- Postoje poslovni prijatelji i prijatelji. Od prijatelja iz firme za penzionerske radne dane - dodao je on.

Republika

Foto: Instagram.com/branimirnestorovic

Torta koju je Nestorović dobio za odlazak u penziju

Doktor Nestorović je univerzitetski profesor u penziji, specijalista je za pedijatriju, pneumologiju i alergologiju, a bilo je i načelnik Službe plumologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike "Tiršova". Rođen je 16. decembra 1954. godine u Beogradu.

Kao najveće iznenađenje, njegova lista "Mi - Glas iz naroda" ostvarila je zapažen uspeh na poslednjim parlamentarnim i lokalnim izborima. Sinoć je čestitao SNS na pobedni na ovim izborima, ističući da je realna cifra oko 5 miliona glasača, od kojih SNS ima oko milion, milion i dvesta glasača. On je naglasio da SNS ima ogromnu stranku, sredstva i logistiku, te da je njihova pobeda očekivana.

Republika

Foto: ATA Images

Doktor Branimir Nestorović

- Realna cifra je oko 5 miliona glasača, SNS ima oko milion, milion i dvesta glasača, to nije nikakva tajna. SNS je pobedio na ovim izborima, jer imaju ogromnu stranku, ogromna sredstva, logistiku. Naravno da će da iskoriste svoje prednosti. Nemamo problem da čestitamo pobedniku - rekao je on.

Nestorović se izjasnio kao opozicija, ali je istakao da nisu opozicija svemu. Naglasio je da bi podržali dobre predloge u gradskoj skupštini ili rezoluciju o KiM u interesu države u republičkom parlamentu. Istakao je da žele da očuvaju integritet Srbije, bez obzira na novac, jer, kako je rekao, "para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading