ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE SIN PRIREDIO, PRE IZLASKA NA SCENU: "Insistirao je, morala sam da mu ispunim želju..."

Autor:

Zabava

02.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Aleksandre Prijović bio je oduševljen atmosferom na koncertu, pa joj je prišao sa jednom željom.

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u Areni Zagreb i priredila stanovnicima glavnog grada Hrvatske pravi spektakl. 

Nije mogla da sakrije sreću, nakon prve uspešne večeri u Zagrebu, a onda je sa novinarima podelila svoje utiske i otkrila šta joj je sin priredio, neposredno pre pojavljivanja na sceni:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

- Nemoguće je ne zaplakati, mogla bih preplakati cele koncerte, kakva je to emocija i koliko je sve to emotivno. Osećaj ne može da bude bolji, to je nešto neverovatno, kada je moja porodica u pitanju, ja bez njih ne idem nigde i jako mi je bitno da su oni pored mene - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

- Što se gostiju tiče, birala sam ljude, koje poznajem. Aco Pejović je moj kum, logično je da on bude tu, on je jako bolestan bio večeras, ali me je, uprkos tome, podržao i pojavio se ovde. Sin mi je došao, dok sam se presvlačila i rekao da želi da izađe na binu, večeras je baš insistirao, jedva je sačekao treći blok, rekla sam mu da izađe tokom pesme "Zvuk tišine". Ispunila sam mu želju - nasmejala se Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading