PRIJA IŠLA NA TAKMIČENJE IZ HRVATSKOG JEZIKA: Isplivali detalji iz PROŠLOSTI pevačice, nije završila ni SREDNJU ŠKOLU!

Autor: P. R.

Zabava

07.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niste znali o Aleksandri Prijović!

PRIJA IŠLA NA TAKMIČENJE IZ HRVATSKOG JEZIKA: Isplivali detalji iz PROŠLOSTI pevačice, nije završila ni SREDNJU ŠKOLU!

Foto: ATAImages

Pre nego što se upustila u muzičku karijeru i postala poznata širom regiona, Aleksandra Prijović je živela običnim životom kao i njeni vršnjaci u Belom Manastiru, u Hrvatskoj.

Iako nije završila srednju školu, Aleksandra je bila odlična učenica u Osnovnoj školi "Dr Franjo Tuđman". U osmom razredu je učestvovala na školskom takmičenju iz hrvatskog jezika i osvojila peto mesto sa 50 bodova, ali taj broj bodova nije bio dovoljan da se kvalifikuje za županijsko takmičenje, jer su na njega išli samo učenici sedmog i osmog razreda koji su osvojili prva mesta na rang-listi.

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Prijović

Nakon završetka osnovne škole, upisala je Drugu srednju školu "Beli Manastir" na hotelijersko-turističkom smeru, ali nije uspela da je završi, ostavivši četvrti razred nezavršenim. Razlog tome bila je njena strast prema pevanju, koja je postala dominantna u njenom životu. Iako se kasnije kajala zbog nedovršene škole, Aleksandra je nastavila svoju muzičku karijeru i postala popularna.

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Dosta sam putovala zbog takmičenja "Zvezde Granda" za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu - rekla je jednom prilikom Aleksandra za domaće medije.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading