MLADENOVIĆKA JE U DRUGOM STANJU?! Šok oglašavanje njenog dečka nakon izlaska iz PRITVORA, obelodanio njihovu INTIMNU fotku!

Autor:

Zabava

24.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se ne smiruje, Stefan Čečar ne prestaje sa iznošem detalja na društvenim mrežama.

MLADENOVIĆKA JE U DRUGOM STANJU?! Šok oglašavanje njenog dečka nakon izlaska iz PRITVORA, obelodanio njihovu INTIMNU fotku!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra i Stefan

Pevačica Aleksandra Mladenović i njen bivši dečko Stefan Čečar (24) sinoć su se našli u centru skandala. Pevačica ga je prijavila policiji zbog pretnji i nasilja, a on je priveden nakon što je prekršio zabranu prilaska. Javnosti do sada nije bio poznat, a sa njom je bio u vezi dva meseca, prenosi "Informer".

Stefan se oglasio nakon što je pušten iz prtivora putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

On se oglasio nakon puštanja iz pritvora putem svog Instagrama.

- Ne želim da se vraćam na staro, to je moja ljubav koju mnogo volim i ne mogu ništa loše da kažem za nju. Hvala svima na svakoj podršci i pomoći - poručio je on.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar Instagram

- Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela. Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugom. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam - kaže Stefan za Informer, pa dodaje:

Ona me je prijavila u besu, sve najgore stvari je rekla za mene. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren skroz. Žao mi je to se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Na pitanje da li je pevačica, kojim slučajem u drugom stanje, Stefan odgovara:

Ne znam, ali ako jeste, od Boga je - poručio je on. 

Stefan je nakon toga na društvenoj mreži podelio njihove intimne fotografije koje su napravili u krevetu. Aleksandra ga grli, dok on pozira bez majice. Mnoge je ovo šokirali i sad svi čekaju da čuju šta će pevačica reći posle ovog njegovog poteza. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Čečar Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading