DANICA IZ MEDIJA SAZNALA DA JE IZBAČENA IZ SERIJE! Besna kao ris ZAREŽALA na Lazara, evo šta mu je PORUČILA!

Autor:

Zabava

17.10.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Ristovki bivšoj ženi nije ni javio da više neće igrati u seriji, te da će je zameniti sadašnjom devojkom Anicom Lazić.

DANICA IZ MEDIJA SAZNALA DA JE IZBAČENA IZ SERIJE! Besna kao ris ZAREŽALA na Lazara, evo šta mu je PORUČILA!

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial, Ata images

Lazar Ristovski danima ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima, a najnoviji je da je svoju bivšu suprugu Danicu Ristovski izbacio iz serije "Drim tim", a da kao glumicu angažuje svoju sadašnju devojku Anicu Lazić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski sa devojkom Anicom

Sve ovo je potvrdila i Danica Ristovski koja je besna kao ris zbog ovakvih Lazerevih postupaka, a očigledno je najviše zabolelo što je iz medija saznala da više ne igra u gore pomenutoj seriji.

- Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta - rekla je Danica za "Alo" i otkrila da je i detalje o prekinutom angažmanu u seriji saznala isto kada i mediji.

Republika

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar Ristovski sa bivšom ženom Danicom

Inače, lumački par Lazar i Danica Ristovski razveli su se nakon 42 godine braka, a nedavno je Lazar Ristovski javnosti predstavio novu izabranicu, 39 godina mlađu Anicu.

Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar za medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski sa devojkom Anicom

Podsećamo, kako se navodilo u medijima Lazar i Anica su godinu dana krili vezu. Na Instagram profilu imaju jednu zajedničku fotografiju, a Anica je u decembru prošle godine izjavila ljubav glumcu i tada nije niko ni naslutio da se radi upravo o Lazaru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading