SVE JE SPREMNO ZA SVATOVE! Svečana sala Katarine i Darka Lazića PUCA OD LUKSUZA, pazili na svaki detalj! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

30.08.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite u svečanu salu u kojoj će se odigrati venčanje godine!

SVE JE SPREMNO ZA SVATOVE! Svečana sala Katarine i Darka Lazića PUCA OD LUKSUZA, pazili na svaki detalj! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika

Popularni folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina Stojanović će se danas zakleti na večnu ljubav pred Bogom u njegovom rodnom Brestaču, gde će se odigrati crkveno venčanje.

Ekipa portala Republika i danas se nalazi na licu mesta, a u nastavku možete pogledati kako izgleda svečana sala nakon što je završena dekoracija.

Katarina je zajedno sa Lazićem izabrala da cela svečana sala bude dekorisana u belo-zlatnim detaljima, kao i raskošnim buketima, te nama mesta koje nije prekriveno cvećem u nežnim tonovima, za koje je, kako saznajemo, izdvojeno "malo bogatstvo". Mladenci će, inače, fotografisati sa gostima ispred mladenačkog stola jer ima puno zvanica, ali će ispred ulaza u restoran biti napravljen tunel kroz koji će gosti ulaziti.

Republika

Foto: Dragan Kadić

 

Mlada se za prvi pripremala na zanimljiv način. Naime, Katarina je prvi ples spremala sa svojim ocem, a snimak je objavila sinoć na društvenoj mreži Instagram. Mladina želja je bila da joj Petar Grašo peva tokom prvog plesa, a folker joj je ispunio tu želju. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

Na proslavi će biti preko 500 zvanica, a među gostima će se naći mnogo Lazićevih prijatelja, kolega i saradnika. Darko je na venčanje pozvao i svoju prvu suprugu Anu Seviću, kao i njenog novog muža Daniela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading