SA OCEM VEŽBALA PRVI PLES! Darko Katarini ispunio NAJVEĆU ŽELJU, evo kako će izgledati ROMANTIČNI TRENUTAK koji je čekala!

Autor:

Zabava

30.08.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina je imala samo jednu želju za prvi ples, a Darko joj ju je ispunio!

SA OCEM VEŽBALA PRVI PLES! Darko Katarini ispunio NAJVEĆU ŽELJU, evo kako će izgledati ROMANTIČNI TRENUTAK koji je čekala!

Foto: Instagram.com

Katarina

Katarina Stojanović i Darko Lazić će danas stati na ludi kamen. Crkveno venčanje obaviće se u crkvi u Lazićevom rodnom Brestaču, a dešavanja uživo moći ćete da pratite na našem portalu.

Mladoženja se probudio rano jutros i već krenuo sa pripremama. Kako je ranije otkrio za naš portal, planira da ispoštuje sve običaje.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Katarina i Darko

- Pravim pravu srpsku svadbu. Biće ispošćtovani svi naši običaji, to sam rekao i majci, želim sve da odradim kako treba i da ispoštujem Kaćinu porodicu - rekao je Lazić za Republiku.

Mlada se pripremala na zanimljiv način. Naime, Katarina je prvi ples spremala sa svojim ocem, a snimak je objavila sinoć na društvenoj mreži Instagram.

Na proslavi će biti preko 500 zvanica, a među gostima će se naći mnogo Lazićevih prijatelja, kolega i saradnika. Darko je na venčanje pozvao i svoju prvu suprugu Anu Seviću, kao i njenog novog muža Daniela.

Mladina želja je bila da joj Petar Grašo peva tokom prvog plesa, a folker joj je ispunio tu želju. Katarina je zajedno sa Lazićem izabrala da cela svečana sala bude dekorisana u belo-zlatnim detaljima, kao i raskošnim buketima, te nama mesta koje nije prekriveno cvećem u nežnim tonovima, za koje je, kako saznajemo, izdvojeno "malo bogatstvo".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs

Katarina i Darko

Goste će, kako su nam otkrili, zvanice na gala svadbi će zabavljati Lazićev kolega Borko Radivojević, kao i momci iz Leksington benda, kao i mnogi drugi gosti koji se sutra budu našli na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading