OVO JE "ZVEZDA GRANDA" ČIJI JE DEDA NESTAO: Napravila bum, pa se povukla iz javnosti i sve ŠOKIRALA!

Autor:

Zabava

25.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živorad Minić koji je nestao u Parizu je deda poznate "Zvezde Granda"!

OVO JE "ZVEZDA GRANDA" ČIJI JE DEDA NESTAO: Napravila bum, pa se povukla iz javnosti i sve ŠOKIRALA!

Foto: Instagram.com/maryana_katic_

Prošlog petka je u Parizu nestao Živorad Minić (76), deda pevačice Marijane Katić, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda".

Ona je učestvovala dva puta, 2015. i 2016. godine, i uspela je da dogura do finala ovog takmičenja i potpiše ugovor sa ovom produkcijskom kućom. Prvu pesmu je snimila pre šest godina i postigla je veliki uspeh, a onda je nestala sa scene.

Živorad Minić poslednji put je viđen prošlog petka, kada je izašao iz staračkog doma u koji je bio smešten jer boluje od Alchajmerove bolesti. Živorad je nestao oko 20.30 iz Ulice Frenklin, gde je starački dom u kome se nalazio, objavio je portal Svi Srbi u Parizu.

U trenutku nestanka nosio je teget šorts i teget košulju na kocke. Slučaj je prijavljen policiji, a policija, za sada, nema nikakvih informacija. Porodica moli sve koji su možda videli Živorada ili ga prepoznaju sa fotografija da se jave policiji.

- Mole se svi koji su videli Živorada ili koji ga možda prepoznaju sa fotografija da se jave porodici na broj telefona 07 82 81 56 86. Pomoći ćete i ako podelite ovu vest. Hvala u ime porodice nestalog Srbina - navodi se u apelu.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen/Svi Srbi u Parizu

Živorad Minić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading