KAVČANI PRETE JADRANKI BARJAKTAROVIĆ: Pevačica živi u strahu - zabranjena u Srbiji, Milo PAO, za vratom joj ozloglašeni KLAN, ne izlazi iz stana!

Autor:

Zabava

07.08.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako nakon skandala živi Jadranka Barjaktarović.

KAVČANI PRETE JADRANKI BARJAKTAROVIĆ: Pevačica živi u strahu - zabranjena u Srbiji, Milo PAO, za vratom joj ozloglašeni KLAN, ne izlazi iz stana!

Foto: ATA Images

Jadranka Barjaktarović

Pevačica Jadranka Barjaktarović zabranjena je u našoj zemlji još od 2020. godine kada je u Podorici pesmu ''Ne može nam niko ništa'' izmenila, pa hiljadama okupljenih građana, predstavnicima stranke Mila Đukanovića i tadašnje vlasti pevala ''jači smo od Srbije'' što je izazvalo niz negativnih komentara, a Jadranka je dobila zabranu ulaska u Srbiju.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jadranka Barjaktarović ne izlazi iz stana

Jadranka živi u zgradi u centru Podgorice gde cene po kvadratu stana važe za jedne od najskupljih, a kako njene komšije kažu još od skandala pevačicu retko viđaju, kao da se krije od javnosti.

- Jako je čudna. Otkad je zabranjena u Srbiji, ali i zbog nekih pretnji kavačkog klana, jako se plaši. Baš retko izlazi iz stana, samo kad mora. Teško je podnela i kad je Milo Đukanović pao s vlasti. Sve joj je krenulo nizbrdo otad. Najčešće je sama, ide samo po neophodne namirnice tu do tržnog centra i vidimo je ponekad namontiranu kad ode jednom u mesec dana da peva u nekom kafiću ili lokalu za nekoliko ljudi. Pevala je i na tim Milovim skupovima, sad od toga nema više ništa. Niko joj ni u kuću ne dolazi. Mislim da nema ni momka. Nije joj trebalo to, bez Srbije je niko i ništa. Shvatila je i ona to, ali sad je kasno. Zaboravljena je kao pevačica. Sećam se da je u jeku tih afera pobegla iz Podgorice i da nekoliko meseci nije ni dolazila u stan. Baš se bila uplašila za život. Mislili smo da je prodala stan, ali se posle vratila - ispričao je pevačicin komšija za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jadranki Barjaktarović pretio Kavački klan

Inače, pevačica je kako se navodi stan od oko 100 kvadrata platila oko 150.000 evra i to sve zahvaljujući činjenici da je 2014. godine nakon pesme ''Biser Crne Gore'' postala miljenica Mila Đukanovića, te je neretko pevala i na privatnim skupovima čelnih ljudi DPS gde je dobijala vrtoglave bakšiše, od kojih je navodno i skupila novac za ovu nekretninu, prenose pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading