KOD ZVICERA PEVALE EDITA I MARINA VISKOVIĆ! Posle MRZITELJKE Srba i one zapevale KAVČANIMA u Kotoru! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na porodičnom slavlju Radoja Zvicera pevale pevačice Edita Aradinović i Marina Visković.

KOD ZVICERA PEVALE EDITA I MARINA VISKOVIĆ! Posle MRZITELJKE Srba i one zapevale KAVČANIMA u Kotoru! (FOTO)

Foto: printcsreen/ST/N. MANDIĆ/ATA Images

Porodica odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera početkom jula ove godine je organizovala proslavu u Kotoru, na otvorenom, pored mora, a porodicu i prijatelje su na luksuznom slavlju zabavljale pevačice Edita Aradinović i Marina Visković.

- Najbliži članovi porodice Radoja Zvicera, koji je jedan od najtraženijih begunaca u regionu i dovodi se u vezu sa brojnim ubistvima i trgovinu drogom, napravili su veliko veselje u Kotoru u kom inače žive. Prijatelje i porodicu zabavljale su poznate pevačice, a jedna od najveselijih je bila Zvicerova supruga, Tamara - priča izvor Kurira.

 - Zvicerova supruga je bila vesela i raspoložena, igrala je i pevala cele večeri. Promenila je dve odevne kombinacije tokom žurke - otkriva on i dodaje da je priređen i vatromet.

Foto: ATA Images

Jadranka Barjaktarović

Pevala im i Jadranka, mrziteljka Srba

Pevačica Jadranka Barjaktarović koja je svoju karijeri izgradila u Srbiji, a onda istoj leđa okrenula u septembru 2020. godine kada je u Podgorici pevala pesmu Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“, izmenivši tekst i umesto da otpeva „jači smo od sudbine“, otpevala je „jači smo od Srbije“, takođe je pevala u Zvicerovom domu.

- Inače, pre nego što su uhapšeni, Belivuk i Miljković su boravili u Kotoru, i to kod bračnog para Zvicer. Kada su saslušani po povratku u Srbiju, u januaru 2021. godine, izjavili su da su bili kod Zvicera na babinama. U to vreme, pojavili su se i snimci iz Kotora, na kojima se vidi da su bili i na krsnoj slavi kod ovih supružnika, a goste je tada u domu vođe kavačkog klana zabavljala pevačica Jadranka Barjaktarović - dodaje sagovornik Kurira.

Foto: printskrin

Tamara Zvicer

Podsetimo, za Tamaru Zvicer je javnost prvi put čula 26. maja 2020. godine kada su napadači u Kijevu pokušali da ubiju njenog supruga. Kako su tamošnji mediji prenosili, Zvicera je tada sigurne smrti spasila upravo ona, jer je sa pištoljem u rukama izletela iz zgrade u kojoj su živeli i zapucala na napadače. Njih dvoje su tada proterani iz Ukrajine, nakon čega su boravili u Crnoj Gori, a Radoju se 2021. godine gubi svaki trag, a njegova supruga Tamara je navodno i sama bila na meti suprotstavljenog škaljarskog klana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading