MILAN STANKOVIĆ SE NAŠAO SA NAŠOM PEVAČICOM VAN JAVNOSTI: Otkrivena najveća tajna, svi se pitaju šta mu se desilo, OVO JE ŠOK ISTINA o njemu!

Autor:

Zabava

24.07.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković se našao sa našom pevačicom, pa joj se poverio o svemu!

MILAN STANKOVIĆ SE NAŠAO SA NAŠOM PEVAČICOM VAN JAVNOSTI: Otkrivena najveća tajna, svi se pitaju šta mu se desilo, OVO JE ŠOK ISTINA o njemu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Pevačica Tanja Savić nikada nije javno govorila o svojoj zaradi i bogatstvu, a ovom prilikom je otkrila njene navike i svakodnevnicu, kao i kako izgleda njen dom, te naglaila da se njen život ne razlikuje od bilo koje druge žene.

Iako je nekoliko godina bila predana porodici, te zapostavila muzičku karijeru, Tanja je i danas jednako popularna i voljena među publikom, a kako kaže, to je jer njeni fanovi prepoznaju iskrenost u njoj.

Foto: Republika

Tanja Savić

 

- Da, ljudi prepoznaju moju iskrenost. Ja sam obična žena od krvi i mesa koja ima emocije, koja pati, srećna je i tužna. Zašto bih glumila nešto što nisam? Ne živim drugačije od drugih ljudi. Takođe pijem vodu, jedem hranu, volim ćevape... Lupam sad, nabrajam! (smeh) Volim salate, da popijem koka-kolu... Nekad pazim zbog prirode posla da se ne ugojim. Nemam ništa od dijamanata po kući, lustere i to... Sve mi je normalno. Skromno živim - priznala je pevačica.

Tanja je prokomentarisala i odnos sa Milanom Stankovićem o kojem se neprestano priča, iako se povukao iz javnosti.

Foto: instagram.com

Milan Stanković

 

- Nije baš blizak, jednom smo popričali u Cirihu, čini mi se. Sedeli smo na nekom stepeništu i ušli smo u neku filozofiju našu i mogu ti reći da smo slični. Emotivci, umetnici, kapiramo se vrlo dobro. Neko kad bi seo pored nas i čuo, rekao bi: "Bože, o čemu ovi pričaju" - rekla je Tanja za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading