NE PRODAJU SE LAKO! Crnogorcima pukla sezona, pevači neće da rade za siću, tezgare po dijaspori!

Autor:

Zabava

09.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba, Darko, Đani i Tanja Savić odbijaju menadžere, pa zakazuju nastupe po Austriji i Nemačkoj jer se plaća skoro duplo.

NE PRODAJU SE LAKO! Crnogorcima pukla sezona, pevači neće da rade za siću, tezgare po dijaspori!

Foto: ATAImages

Srpski pevači od početka juna pa sve do kraja septembra godinama imaju na desetine nastupa u Crnoj Gori na moru, međutim, ove godine neće da rade za siću! Kako Republika saznaje, tamošnje gazde klubova i menadžeri nude nikad niže honorare domaćim pevačima, koji sad više pevaju po dijaspori za duplo veće pare. Ponude oberučke na moru prihvataju Sandra Afrika i Dara Bubamara, dok su Darko Lazić, Sloba Radanović, Tanja Savić, Aleksandra Prijović, Radiša Trajković Đani odavno bukirali Austriju, Nemačku i tezge po BiH.

Foto: Republika TV

Ove godine je mnogo slabija sezona za nastupe u Crnoj Gori

- Na Crnogorskom primorju kao da je opet vreme korone. Kako su cene za letovanje skočile i previše, ove godine je manje turista, pa se to odrazilo i na estradu. Menadžeri kafića i noćnih klubova zovu pevače iz Srbije da pevaju za male pare, pa oni odbijaju jer im se ne isplati. Ranijih godina su bili maltene dupli honorari, pa naši pevači pre odu da pevaju po Nemačkoj i Austriji nego, recimo, u Budvu - priča nam upućen izvor i dalje otkriva da je čak i jedna od najpopularnijih diskoteka "Tip hil" ovogodišnju sezonu otvorila bez Cece Ražnatović:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ove godine je mnogo slabija sezona za nastupe u Crnoj Gori

- Ceca je dosad redovno pevala na otvaranju diskoteke "Top hil", a ove godine je pomerena tek za avgust. Udarila je kriza svuda, ali i dalje ima onih kojima ne smetaju mali honorari. Dara Bubamara i Sandra Afrika imaju nastupe po Crnoj Gori do septembra.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ove godine je mnogo slabija sezona za nastupe u Crnoj Gori

Nastupe redovno reklamiraju po Instagramu i ništa ne odbijaju. Obično su to ljudi kod kojih su išle godinama i više neće da ih odbiju zbog poštovanja. Pored nastupa u Crnoj Gori, obe su bukirale nastupe u dijaspori, tako da svakako imaju uspešnu letnju sezonu. Ako neko Slobi, Laziću ili Tanji ponudi 3.000 ili 4.000 evra za nastup na moru, oni odbiju jer duplo veće pare mogu da uzmu, na primer, u Austriji. Đani je rekorder, on maltene i ne peva na moru, samo ode kad treba da ispoštuje prijatelje koji ga zovu i s kojima ima saradnju dugi niz godina. Tad ode da peva i da se provede.

Foto: Dragan Kadić

Ove godine je mnogo slabija sezona za nastupe u Crnoj Gori

Umesto pevača, menadžeri plate di-džeja

Menadžeri klubova po Crnogorskom primorju, umesto pevača, sad radije plate di-džeja za manje pare da pravi žurke i pušta muziku do jutra. Tako se uštedi, a izvođače koje mogu da plate i dovedu jednom u tri meseca na pojedinim mestima gde su ranije bile svirke svakog vikenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Перагеније

09.07.2023 22:01

"Sandra Afrika i Dara Bubamara" - ОНЕ певају, заиста?...

Marko

05.08.2023 18:31

Sandra Afrika i Dara... Pevace bilo gde je su zvezde samo u svojim glavama.