POPOVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA ŽIKI JAKŠIĆU! Voditelj hoće da se ŽENI, Saša neće ni da čuje da mu bude kum!

Autor:

Zabava

16.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić želi da se ponovo želi, Saša Popović neće da mu bude kum.

POPOVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA ŽIKI JAKŠIĆU! Voditelj hoće da se ŽENI, Saša neće ni da čuje da mu bude kum!

Foto: ATA Images

Voditelj Žika Jakšić već neko vreme uživa u ljubavnoj romansi sa advokaticom Tijanom Mijailovićem, a kako se spekuliše, planira da po treći put stane na ludi kamen.

- Žika je iz šale pitao Sašu da li bi mu, ako se opet bude ženio, bio kum, na šta mu je Popović rekao da mu ne pada na pamet. Žika je prvo bio šokiran, a onda mu je Sale objasnio: ''Doneo sam ti maler kada si se venčao sa Dajanom, nije potrajalo, pa neću da rizikujem.'' Rekao mu je da od srca želi da sa Tijanom provede žitav život i da je najbolje da nađe drugog kuma. Žika se opasno zaljubio, pa svi očekujemo da ozvaniči vezu sa mladom advokaticom - prenosi Svet.

Foto: Instagram printscreen

Žika Jakšić i njegova nova devojka

Žika je jednom prilikom za medije pričao o brakovima i razvodima, te priznao da je svaki put on bio taj koji je donosio odluku da se okončaju.

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading