OVO JE UZROK SMRTI SAŠE VIDIĆA! Obdukcija neće biti rađena, nije mu bilo spasa!

Autor: P. R.

Zabava

25.04.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, iako su se lekari borili za život pokojnog modnog kreatora, ni pored svih napora nije mu bilo spasa.

Saša Vidić preminuo je u ponedeljak, kako smo saznali, od kardiorespiratorne insufijencije usled septičkog stanja. Modni kreator je u KBC "Bežanijska kosa" dovezen bez svesti, lekari su na prijemu dali sve da ga spasu, ali nisu uspeli.

Lekari su učini sve kako bi ga spasili, međutim, bio je u izuzetno teškom stanju, odmah je priključen na respirator. Neko septično stanje. Umro je od kardiorespiratorne insufijencije, definitivan uzrok koji je doveo do toga je nepoznat - rekao je izvor juče iz bolnice za Republiku.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Obdukcija nije rađena, jasno je da je bila sepsa - rekao je izvor za Kurir.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Republika

Foto: E stok

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma "Mi nismo anđeli".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading